Met je telefoon geld verdienen? De app QuickThoughts maakt dit mogelijk! QuickThoughts is de eerste vragenlijst-app. Door het invullen van enquêtes kan je op je mobiel extra geld verdienen. Hoe werkt QuickThoughts? Is het ook betrouwbaar? Hier lees je mijn QuickThoughts review:

Wat is QuickThoughts?

QuickThoughts is een app die gebruikers betaalt voor het invullen van enquêtes op hun mobiele telefoon. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android-apparaten en is gratis te downloaden.

Je kan beloningen verdienen in de vorm van Bol.com en iTunes cadeaubonnen. Om de cadeaubonnen te verdienen, voltooi je enquêtes over verschillende onderwerpen.

De enquêtes zijn gericht op een breed scala aan onderwerpen en variëren van merken, producten, diensten, en nog veel meer.

De app is in bezit van Survey Sampling International (SSI), een wereldwijde leider in enquête-onderzoek. Survey Sampling is ook de eigenaar van Opinieland.

Hoe werkt QuickThoughts?

Je aanmelden is heel simpel. Je downloadt de app op je smartphone of tablet. Dit kan via de App Store of Google Play Store. Je meldt je vervolgens aan als nieuwe gebruiker. Je vult een aantal vragen over jezelf in om een profiel aan te maken. Nu heb je een profiel en kan je beginnen met het invullen van je eerste enquêtes.

De enquêtes die je kan invullen verschillen qua lengte en beloning. Dit krijg je vooraf te zien, zodat je zelf kan bepalen welke enquêtes je invult. Vaak zijn er verschillende enquêtes beschikbaar die je kan invullen.

De app is eenvoudig te navigeren en makkelijk in gebruik.

Hoe werkt de uitbetaling bij QuickThoughts?

Elke keer dat je een enquête invult, ontvang je een beloning. Deze wordt direct bijgeschreven in je account. Als je saldo meer dan 10 euro is kan je deze laten uitbetalen.

Op de Android app krijg je uitbetaald in Bol.com cadeaubonnen. Als je gebruik maakt van QuickThoughts op een Apple telefoon, dan krijg je uitbetaald in iTunes vouchers. De iTunes vouchers zijn handig om te gebruiken als je bijvoorbeeld een betaalde app wilt aanschaffen in de iTunes store. De bonnen van Bol.com kan je natuurlijk voor van alles gebruiken. De cadeaubon krijg je gelijk in je mail.

Een uitbetaling via PayPal of een overschrijving naar je bank is bij QuickThoughts helaas niet mogelijk.

Hoeveel geld kan je verdienen met QuickThoughts?

Je verdient tussen de €0,50 en €2,00 per enquête die je invult. QuickThoughts kan je dus wel een paar tientjes per maand opleveren.

Is QuickThoughts betrouwbaar?

QuickThoughts is een app die is ontwikkeld door een betrouwbaar bedrijf en is beschikbaar via de App Store en Google Play Store. Er zijn veel gebruikersreviews beschikbaar die aangeven dat de app werkt zoals beloofd en dat gebruikers hun beloningen hebben ontvangen. Mensen noemen het een leuke app en een makkelijke manier om wat bij te verdienen.

Er zijn echter ook klachten van gebruikers die aangeven dat de app soms bugs heeft of dat de beschikbaarheid van enquêtes beperkt is. Sommige gebruikers hebben ook gemeld dat ze problemen hebben gehad met het verzilveren van hun beloningen.

QuickThoughts heeft maar liefst 11,500 reviews in de App Store. Het krijgt een gemiddelde score van 3,3 van de 5. In de Google Play Store krijgt QuickThoughts een 4,2 van de 5 sterren. De app is meer dan 5 miljoen keer gedownload!

QuickThoughts Review – Conclusie

QuickThoughts is een eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen, vooral als je graag enquêtes invult en wat extra tijd hebt. De app is eenvoudig te navigeren en biedt een grote selectie van enquêtes waaruit gekozen kan worden. De beloningen zijn heel redelijk en worden ze snel uitgekeerd, hoewel ook een aantal gebruikers aangaven hier problemen mee te hebben. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen, is QuickThoughts een goede optie om te overwegen.

Hier kan jij ook QuickThoughts uitproberen

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links