OVER AFGESTUDEERD EN DAN?

Afgestudeerd en Dan? is de online gids voor afgestudeerden op weg naar een succesvolle carrière. 

Afgestudeerd en Dan? biedt een overzicht van alle mogelijkheden na je afstuderen. Of je nu wilt werken, de wereld over wilt reizen, een eigen bedrijf wilt opzetten of simpelweg meer geld wilt verdienen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Afgestudeerd en Dan? is in 2015 opgericht door Anouk. Na haar Bachelor Psychologie en Master Sociale Psychologie kon ze nergens op een plek informatie vinden wat het betekent om nu afgestudeerd te zijn. Welke praktische dingen moeten er geregeld worden? Welke organisaties bieden traineeships aan? Welke mogelijkheden zijn er om naar het buitenland te gaan? Maar vooral de vraag, wat nu?

Met Afgestudeerd en Dan wilt ze andere mensen helpen in de zoektocht die afstuderen heet. Het nastreven van een succesvolle carrière op jouw manier.

Na haar eigen afstuderen is Anouk gaan werken als HR-medewerker bij een startup en daarna als recruiter bij een grote multinational. Momenteel werkt ze als ZZP’er in recruitment voor snelgroeiende bedrijven. Ook geeft ze carrière coaching en advies.

CONTACT

Voor samenwerkingen, advertentiemogelijkheden of suggesties, neem contact op met info@afgestudeerdendan.nl

MEDIA