Opinieland Review – Wat zijn mijn ervaringen met Opinieland?

Online geld verdienen door het invullen van enquêtes is een populaire manier voor veel mensen om extra geld te verdienen. Er zijn verschillende websites die je betalen voor het invullen van enquêtes, waaronder Opinieland.nl. Kan je er ook echt geld mee verdienen? En is het betrouwbaar? Hier vind je een Opinieland review:

opinieland review

Wat is Opinieland?

Opinieland.nl is een website waar consumenten hun mening kunnen geven over producten en diensten. De website werkt door bedrijven en organisaties uit te nodigen enquêtes te creëren om feedback te krijgen van consumenten. Door deel te nemen aan enquêtes op deze website, kan je geld verdienen. De enquêtes zijn meestal kort en eenvoudig te voltooien en kunnen variëren van een paar minuten tot ongeveer 30 minuten.

Het bedrijf is onderdeel van Survey Sampling International. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marktonderzoek en al 30 jaar bestaat.

De website heeft een professioneel en overzichtelijk ontwerp, met een heldere navigatie. De enquêtes zijn gemakkelijk te volgen en de resultaten zijn eenvoudig te begrijpen. Opinieland is ook mobielvriendelijk, waardoor je op elk moment en overal je mening kunt delen.

Hoe werkt Opinieland?

Om deel te nemen aan de enquêtes op Opinieland.nl, moet je je eerst aanmelden als lid. Dit is een eenvoudig proces waarbij je je naam, e-mailadres en woonplaats opgeeft. Nadat je bent aangemeld, kan je enquêtes invullen die beschikbaar zijn op de website:

Opinieland Review

Er staan telkens nieuwe enquêtes klaar op je dashboard van Opinieland die je kan invullen

Na het voltooien van een enquête, word je beloond met een vergoeding in de vorm van punten. Per 1000 punten kan je een cadeaubon naar keuze uitkiezen van 10 euro. Je kan kiezen uit cadeaubonnen van Zalando, Amazon, Apple, Bol.com, De Bijenkorf en de VVV. Een voordeel is dat je het bedrag ook kan laten uitbetalen op je PayPal. Zo kan je zelf bepalen waar je je verdiende geld aan uitgeeft.

Het aantal beschikbare enquêtes kan variëren en niet elke enquête is geschikt voor iedereen. Je kan alleen deelnemen aan enquêtes waarvoor je in aanmerking komt, gebaseerd op je profiel en antwoorden op voorafgaande enquêtes. Ook moet je 16 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen.

Hoeveel geld verdien je met Opinieland?

Op Opinieland.nl verdien je 10 euro per 1,000 punten. In het voorbeeld zie je dat het ongeveer 20 minuten duurt om 80 punten te verdienen. Dit betekent dat je 250 minuten, oftewel iets meer dan 4 uur, bezig bent om 1,000 punten te verdienen. Dit is dus 2,50 euro per uur. Als je actief enquêtes invult, kan je wel een paar tientjes per maand ermee verdienen.

Het is dus niet de manier om snel rijk te worden. Het is een manier om wat extra geld te verdienen in je vrije tijd. De hoeveelheid geld dat je kan verdienen, is ook afhankelijk van het aantal enquêtes waar je aan deelneemt en het aantal punten dat wordt aangeboden.

Is Opinieland betrouwbaar?

Opinieland is een geverifieerd bedrijf op Trustpilot. Het krijg een score van 3 sterren uit de 5. Op het moment van schrijven hebben 502 mensen een review achtergelaten. Zo wordt genoemd dat de enquêtes op Opinieland leuk en leerzaam zijn. Ook het uitbetalen gaat netjes en snel. Het wordt ook als voordeel gezien dat je je kan laten uitbetalen door PayPal.

Als minpunten bij de Opinieland review wordt genoemd dat je soms niet in aanmerking komt voor punten, nadat je al een enquête hebt ingevuld. Ook wordt genoemd dat de vergoedingen de laatste tijd minder zijn geworden dan voorheen. Let er ook op dat je profiel geverifieerd is, dit heb je nodig om je punten te verzilveren en uitbetaald te krijgen.

Hoe kan je je uitschrijven bij Opinieland?

  1. Log in op je account op de website van Opinieland.nl
  2. Ga naar je accountpagina
  3. Klik op contact
  4. Selecteer als onderwerp ‘verzoek tot sluiting account of uitschrijven’

Eindoordeel Opinieland Review

Opinieland biedt interessante en gevarieerde enquêtes aan. Als je het leuk vindt je mening te geven en wat vrije uurtjes over hebt is het zeker een leuke manier om extra geld te verdienen. Let echter wel op dat je je profiel verifeerd, zodat je uitbetalingen goed gaan.

Hier kan jij ook Opinieland uitproberen

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links

2023-01-27T17:42:22+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant