Enquêtes invullen voor geld

Ben je student en wil je iets bijverdienen, maar dit wel doen wanneer het jou uitkomt? Of werk je parttime en wil je graag nog in je vrije tijd iets extra’s verdienen? Verdien dan makkelijk en snel geld met het invullen van online enquêtes. Je kiest zelf wanneer en waar je wilt werken en hoeveel uren je wilt maken. Daarnaast kun je terecht bij verschillende sites. Kijk naar betrouwbare en veilige sites en lees vooral ook de ervaringen en reviews van anderen. Op die manier kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Hieronder hebben wij alvast een aantal betrouwbare aanbieders voor jou op een rijtje gezet:

Enquêtes invullen voor geld

Gfk Panel

Gfk Panel heeft meerdere panels met verschillende onderwerpen, zodat het invullen van de enquêtes niet eentonig wordt. Daarnaast is het inschrijven gratis en vrijblijvend en bepaal je bij elke enquête of je wel of niet mee wilt doen. Je kunt niet aan elke enquête meedoen, omdat elke enquête geldt voor een andere doelgroep. Je beloning hangt af van de tijd die je erin steekt. Je verdient punten en kunt deze vanaf tien euro laten uitkeren in geschenken uit de Gfk cadeaushop. Zoals bijvoorbeeld een cadeaubon bij HEMA, Wehkamp of Ticketmaster.

Verdiensten: elke 2,000 punten is €10 waard

I-Say

I-Say heeft makkelijke en prettige enquêtes voor jou om in te vullen. Per enquête die je invult krijg je een vergoeding in de vorm van punten, die je kunt inleveren voor cadeaubonnen. De meeste enquêtes zijn tussen de 5 en 250 punten waard en leden ontvangen gemiddeld 4 enquêtes per maand. Hoe meer onderzoeken je invult, hoe meer punten je verdient. Je ontvangt een loyaliteitsbonus bovenop de punten die je verdient voor het invullen van elk onderzoek.

Verdiensten: 1267 punten is €10 waard

Toluna

Toluna is een van de meest bekende onderzoekspanels waarmee je geld kunt verdienen. Je kunt veel enquêtes maken, waardoor je verdiensten kunnen oplopen. Ook heeft Toluna een makkelijke app, waardoor het invullen van enquêtes nog makkelijker wordt. Bij aanmelding ontvang je gelijk 500 punten. Ook wordt er elke maand €2,500 verloot onder alle leden. Let wel op, als je langer dan 6 maanden niet actief bent verlopen je punten.

Verdiensten: per enquête zo’n 1,600 – 2,000 punten. Elke 3000 punten komt overeen met €1 Euro.

Panelclix

Met meer dan 250,000 leden is Panelclix een van de grootste aanbieders van online enquêtes. Als je je aanmeldt krijg je een bonus van € 1,95 ‌(150 Clix) cadeau. Je kan Clix verdienen met het invullen van enquêtes, maar ook met online winkelen en het meedoen aan verlotingen. De vergoedingen worden direct bijgeschreven en je punten worden meer waard als je saldo stijgt. Je wordt niet voor alle enquetes automatisch uitgenodigd. Kijk dus vooral zelf geregeld om te zien of er een enquête is om in te vullen.

Verdiensten: € 1,95 bij aanmelding, daarna tussen €0,75 – €3,40 per enquête

Opinieland

Opinieland heeft veel beschikbare enquêtes. Je krijgt ook voor alle enquêtes een uitnodiging. Op die manier loop je geen enkele enquête mis. Na elke enquête worden punten bijgeschreven op je account. Deze kan je laten uitbetalen in geld, cadeaubonnen of een donatie aan een goed doel. Iedere maand maken leden ook kans op het winnen van een geldprijs van €2,000. Het aantal punten dat je verdient per enquete is niet heel hoog. Het kan dus wel eventjes duren voordat je het benodigde aantal punten bij elkaar hebt.

Verdiensten: Je krijgt punten voor enquêtes. Per 1000 punten kan je deze inwisselen voor 10 euro

Lifepoints

Bij Lifepoints kun je veel verschillende enquêtes invullen. Je kan je meteen laten uitbetalen in geld in plaats van cadeaubonnen, zoals sommige andere sites doen. De beloning per enquête wordt meteen bijgeschreven op je saldo en je kan je al laten uitbetalen vanaf vijf euro. Dit gaat via PayPal.

Verdiensten: €0,40 – €0,60 per enquête

Mobrog

Ook Mobrog is betrouwbaar en ook hier kun je je laten uitbetalen via PayPal vanaf vijf euro. De vergoeding is prima en je kunt de enquêtes makkelijk invullen via een mobiele app. Wel is het aantal enquêtes dat je in kunt vullen beperkt. Daarnaast kan het voorkomen dat uitnodigingen voor enquêtes gesloten zijn als je mee wilt doen. Dit kan ook gebeuren na het invullen van meerdere vragen. Houd daar dus rekening mee.

Verdiensten: tussen de €0,50 en €3,00 per enquête

Misschien vind je dit ook interessant?

Zo verdien je extra geld online vanuit huis
29x Extra Bijverdienen

Deze pagina bevat affiliate links