Enquêtes invullen voor geld

Ben je student en wil je iets bijverdienen, maar dit wel doen wanneer het jou uitkomt? Of werk je parttime en wil je graag nog in je vrije tijd iets extra’s verdienen? Verdien dan makkelijk en snel geld met het invullen van online enquêtes. Je kiest zelf wanneer en waar je wilt werken en hoeveel uren je wilt maken. Daarnaast kun je terecht bij verschillende sites. Kijk naar betrouwbare en veilige sites en lees vooral ook de ervaringen en reviews van anderen. Op die manier kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Hieronder hebben wij alvast een aantal betrouwbare aanbieders voor jou op een rijtje gezet:

Enquêtes invullen voor geld

 

Gfk Panel

Gfk Panel heeft meerdere panels met verschillende onderwerpen, zodat het invullen van de enquêtes niet eentonig wordt. Daarnaast is het inschrijven gratis en vrijblijvend en bepaal je bij elke enquête of je wel of niet mee wilt doen. Je kunt niet aan elke enquête meedoen, omdat elke enquête geldt voor een andere doelgroep. Je beloning hangt af van de tijd die je erin steekt. Je verdient punten en kunt deze vanaf tien euro laten uitkeren in geschenken uit de Gfk cadeaushop. Zoals bijvoorbeeld een cadeaubon bij HEMA, Wehkamp of Ticketmaster. Lees ook: GFK Panel review – lekker bijverdienen met online enquêtes

Verdiensten: elke 2,000 punten is €10 waard

Ipsos iSay

Ipsos iSay heeft makkelijke en prettige enquêtes voor jou om in te vullen. Per enquête die je invult krijg je een vergoeding in de vorm van punten, die je kunt inleveren voor cadeaubonnen. De meeste enquêtes zijn tussen de 5 en 250 punten waard en leden ontvangen gemiddeld 4 enquêtes per maand. Hoe meer onderzoeken je invult, hoe meer punten je verdient. Je ontvangt een loyaliteitsbonus bovenop de punten die je verdient voor het invullen van elk onderzoek. Lees ook: Ipsos iSay Review – Is het de moeite waard?  

Verdiensten: 1267 punten is €10 waard

Toluna

Toluna is een van de meest bekende onderzoekspanels waarmee je geld kunt verdienen. Je kunt veel enquêtes maken, waardoor je verdiensten kunnen oplopen. Ook heeft Toluna een makkelijke app, waardoor het invullen van enquêtes nog makkelijker wordt. Bij aanmelding ontvang je gelijk 500 punten. Ook wordt er elke maand €2,500 verloot onder alle leden. Let wel op, als je langer dan 6 maanden niet actief bent verlopen je punten. Lees ook: Toluna review – word je rijk van enquetes invullen?

Verdiensten: per enquête zo’n 1,600 – 2,000 punten. Elke 3000 punten komt overeen met €1 Euro.

PanelClix NL

Met meer dan 250,000 leden is PanelClix NL een van de grootste aanbieders van online enquêtes. Als je je aanmeldt krijg je een bonus van € 1,95 ‌(150 Clix) cadeau. Je kan Clix verdienen met het invullen van enquêtes, maar ook met online winkelen en het meedoen aan verlotingen. De vergoedingen worden direct bijgeschreven en je punten worden meer waard als je saldo stijgt. Je wordt niet voor alle enquetes automatisch uitgenodigd. Kijk dus vooral zelf geregeld om te zien of er een enquête is om in te vullen. Lees ook: PanelClix NL – Eenvoudig geld verdienen met online enquêtes

Verdiensten: € 1,95 bij aanmelding, daarna tussen €0,75 – €3,40 per enquête

Opinieland

Opinieland heeft veel beschikbare enquêtes. Je krijgt ook voor alle enquêtes een uitnodiging. Op die manier loop je geen enkele enquête mis. Na elke enquête worden punten bijgeschreven op je account. Deze kan je laten uitbetalen in geld, cadeaubonnen of een donatie aan een goed doel. Iedere maand maken leden ook kans op het winnen van een geldprijs van €2,000. Het aantal punten dat je verdient per enquete is niet heel hoog. Het kan dus wel eventjes duren voordat je het benodigde aantal punten bij elkaar hebt. Lees ook: Opinieland Review – Wat zijn mijn ervaringen met Opinieland? 

Verdiensten: Je krijgt punten voor enquêtes. Per 1000 punten kan je deze inwisselen voor 10 euro

LifePoints

Bij LifePoints kun je veel verschillende enquêtes invullen. Je kan je meteen laten uitbetalen in geld in plaats van cadeaubonnen, zoals sommige andere sites doen. De beloning per enquête wordt meteen bijgeschreven op je saldo en je kan je al laten uitbetalen vanaf vijf euro. Dit gaat via PayPal. Lees ook: LifePoints Ervaringen – Bijverdienen met online enquêtes

Verdiensten: €0,40 – €0,60 per enquête

Mobrog

Ook Mobrog is betrouwbaar en ook hier kun je je laten uitbetalen via PayPal vanaf vijf euro. De vergoeding is prima en je kunt de enquêtes makkelijk invullen via een mobiele app. Wel is het aantal enquêtes dat je in kunt vullen beperkt. Daarnaast kan het voorkomen dat uitnodigingen voor enquêtes gesloten zijn als je mee wilt doen. Dit kan ook gebeuren na het invullen van meerdere vragen. Houd daar dus rekening mee. Lees ook: Mobrog Ervaringen – Is Mobrog Betrouwbaar? 

Verdiensten: tussen de €0,50 en €3,00 per enquête

Maximiles

Maximiles is een bekend internationaal marktonderzoeksbureau. Via desktop en app kan je leuke en simpele enquêtes invullen in ruil voor punten. Je punten kan je inwisselen voor mooie cadeaus of Bol.com vouchers. Je kan niet uitbetaald krijgen in geld. Het is een betrouwbaar onderzoeksbureau, maar het kan wel eventjes duren voordat je de benodigde punten bij elkaar hebt gespaard. Lees ook: Maximiles Review – Verdien cadeaus met jouw mening

Verdiensten: Je krijgt punten voor enquêtes. Elke 2450 punten is €15 euro waard.

StemPunt

StemPunt is een Nederlands betrouwbaar onderzoeksbureau dat onderdeel is van Motivaction. Het is een groot onderzoeksbureau met 65,000 leden. De enquêtes die je kan invullen gaan over allerlei onderwerpen. Het kan gaan over de nieuwe smaak Ben & Jerry ijs, maar ook over de progammering van de NPO. Als je genoeg punten bij elkaar hebt gespaard kan je deze inleveren in de cadeaushop. Je kan kiezen uit vele cadeaubonnen en belevenissen, maar uitbetaling in geld is niet mogelijk. Lees ook: StemPunt Review – Een betrouwbare manier om geld te verdienen met enquêtes?

Verdiensten: Je krijgt punten voor enquêtes. Voor een cadeaubon van €10 heb je 3700 punten nodig.

YouGov

YouGov is een marktonderzoeksbureau dat wereldwijd actief is. Het is opgericht in Engeland, maar heeft ook in Nederland veel leden. Leden van YouGov noemen dat de enquêtes interessant zijn om in te vullen en niet lang duren. Je krijgt een goede vergoeding per enquête, maar het kan wel even duren voordat het aantal benodigde enquêtes beschikbaar zijn. Lees ook: YouGov Review – Een betrouwbare manier om geld te verdienen met enquêtes?

Verdiensten: Elke 1500 punten kan je inwisselen voor €10. De enquêtes variëren van 25 tot 100 punten.

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om enquêtes in te vullen? 

Je kan meedoen aan de meeste onderzoekspanels vanaf 16 jaar. Bij GFK Panel kan je al meedoen vanaf 13 jaar. Bij Maximiles kan je meedoen vanaf 18 jaar. Kijk dus altijd goed in de voorwaarden van het onderzoekspanel of je kan meedoen. Als je boven de 16 bent, is dit meestel geen probleem.

Moet je belasting betalen over je verdiensten? 

In 2023 mag je 8,250 euro belastingvrij verdienen. Als je jaarinkomen, dus je totale inkomen, hoger is dan 8,250 euro ga je inkomstenbelasting betalen. Dit geldt dus ook voor je inkomsten uit enquêtes. Als je jaarinkomen lager is dan 8,250 euro, dan betaal je geen inkomstenbelasting hierover.

Zijn enquêtes sites betrouwbaar? 

Bovengenoemde enquêtes sites zijn betrouwbaar, maar dit is helaas niet altijd het geval. Doe altijd goed je eigen onderzoek voordat je je ergens inschrijft. Voor het bepalen van de betrouwbaarheid van bovengenoemde enquête sites is gekeken naar:
– Hoelang bestaat het bedrijf al?
– Is het in meerdere landen actief?
– Hoe zijn de reviews op Trustpilot?
– Is er een privacy beleid op de website?
– Wordt de uitbetaling goed bijgehouden?

Misschien vind je dit ook interessant?

Dit zijn de best betaalde enquête sites
Zo verdien je extra geld online vanuit huis
29x Extra Bijverdienen

Deze pagina bevat affiliate links