Maximiles Review – Verdien cadeaus met jouw mening

Er zijn vele manieren om online bij te verdienen. Een van deze manieren is het invullen van online enquêtes. Een bedrijf waar je beloont wordt met het invullen van enquêtes is Maximiles. Hier lees je alles over Maximiles in de Maximiles review:


Samenvatting Maximiles review: 

+ Sparen voor leuke cadeaus
+ Enquêtes invullen via je laptop en app
+ Betrouwbaar onderzoekspanel
+ Leuke en eenvoudige enquêtes

+/- Uitbetaling in geld of via PayPal niet mogelijk
+/- Kan eventjes duren voordat je de benodigde punten bij elkaar hebt


Wat is Maximiles?

Maximiles is een marktonderzoeksbureau waarbij leden beloond worden voor het invullen van enquêtes. Het bedrijf werkt samen met verschillende grote merken en organisaties die geïnteresseerd zijn in het verzamelen van consumenteninformatie. Leden van Maximiles krijgen punten voor elke voltooide enquête, die vervolgens ingewisseld kunnen worden voor cadeaus.

Het bedrijf is in 1999 opgericht in Engeland en is sindsdien uitgegroeid tot Europese marktleider op het gebied van datacollectie voor marktonderzoek. Het bedrijf is actief in dertien landen, waaronder Duitsland, Spanje, Portugal, maar ook Mauritius en Marokko. Maximiles is sinds 2021 in Nederland actief.

Maximiles voert onderzoek uit via enquêtes. Deze kan je invullen via je laptop of computer, maar ze hebben ook een app ontwikkeld. Deze is beschikbaar voor iOS en Android. Zo kan je onderweg enquêtes invullen of als je bijvoorbeeld ergens aan het wachten bent.

Hoe werkt Maximiles?

Het aanmelden voor Maximiles is gratis en eenvoudig. Na het invullen van je persoonlijke informatie, kan je als lid regelmatig enquêtes ontvangen die aansluiten bij je profiel. Zorg ervoor dat je profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Zo krijg je enquêtes die bij je passen en word je niet halverwege uitgesloten van enquêtes.

Als je je aanmeldt krijg je ook nog eens 50 punten als welkomstcadeau.

Je kan ook punten verdienen door je vrienden en familie uit te nodigen om deel te nemen aan Maximiles. Zodra zij 150 punten hebben verdiend, ontvang jij 250 punten op je puntensaldo.

De enquêtes van Maximiles zijn meestal kort en nemen ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag.

Maximiles Uitbetaling

Als je genoeg punten bij elkaar hebt gespaard, kan je deze inwisselen voor cadeaus. Je kan kiezen uit games zoals Call of Duty, Minecraft Dungeons en Fifa. Ook kan je kiezen uit veel gadgets zoals de Apple AirPods, een Chromecast of een draadloze controller voor de PS5. Als er niks voor je bijzit, kan je ook kiezen uit een Bol.com cadeaubon of een Bongo voucher. Tot slot, kan je je punten doneren aan goede doelen, zoals stichting AAP.

Maximiles review

Voorbeelden uit de panelshop van Maximiles

Bij elk cadeau staat ook de verwachte levertijd. Bij een game is dit bijvoorbeeld 14 dagen, maar een online Bol.com cadeaukaart krijg je direct.

Bij Maximiles kan je niet uitbetaald krijgen in geld.

Is Maximiles betrouwbaar?

Maximiles is een betrouwbaar marktonderzoeksbureau. Het is in verschillendel landen actief en bestaat al meer dan 20 jaar.

Het bedrijf houdt zich daarnaast aan de gedragscode van de internationale vereniging van marktonderzoeksbureaus, Esomar. Op de website van Maximiles staat ook een uitgebreid privacybeleid waarin staat wat er met jouw gegevens gebeurd.

Maximiles krijgt een 4,3 van de 5 op Trustpilot. Dit is een erg hoge score. Leden zijn tevreden over de snelheid van uitbetaling, de leuke cadeaus en simpele enquêtes. Er zijn echter ook leden die melden dat het lang duurt om de benodigde punten bij elkaar te sparen.

Samenvatting Maximiles review

Maximiles is een betrouwbaar panel. Het biedt een leuke en toegankelijke manier om online enquêtes in te vullen en deze in te wisselen voor cadeaus. Je kan niet uitbetaald krijgen in geld, maar wel in Bol.com vouchers. Het kan echter wel eventjes duren voordat je de benodigde punten bij elkaar hebt. Het is aan te raden je bij meerdere panels aan te raden, om zo meer bij te verdienen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links

2023-01-28T11:26:48+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant