Mobrog Ervaringen – Is Mobrog Betrouwbaar?

Online geld verdienen door het invullen van enquêtes is een snelle en eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen. Er zijn veel platforms beschikbaar die je de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan marktonderzoek en enquêtes te voltooien in ruil voor een beloning. Een van deze platforms is Mobrog. Wat zijn de Mobrog ervaringen? Doen of niet doen?

 

Mobrog ervaringen

Wat is Mobrog?

Mobrog is een marktonderzoeksplatform dat bedrijven en organisaties in staat stelt om data en inzichten te verzamelen van een panel van deelnemers. Deelnemers kunnen enquêtes invullen over een verscheidenheid aan onderwerpen.

Mobrog NL is onderdeel van het Duitse Splendid Research. Splendid Research voert wereldwijd enquêtes uit via het internet en via de app.

Op de website van Mobrog staat vermeld dat het maar liefst 2,4 miljoen aan leden heeft uigekeerd.

Hoe werkt Mobrog?

Het werkt als volgt: na het aanmelden bij Mobrog als deelnemer, ontvang je regelmatig uitnodigingen voor enquêtes. De enquêtes zijn gebaseerd op je demografische gegevens en interesses. Dit maakt de enquêtes relevant voor jou en hopelijk ook leuk om in te vullen! Na het invullen van een enquête, wordt je beloning direct toegevoegd aan je Mobrog-tegoed.

Mobrog heeft ook een app heeft voor leden om de enquêtes gemakkelijk te voltooien op je mobiele telefoon. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS-gebruikers en is gratis te downloaden.

De Mobrog website en app zijn gemakkelijk te gebruiken en de enquêtes zijn op een gebruiksvriendelijke manier opgesteld. De enquêtes zijn vaak kort en eenvoudig, waardoor ze gemakkelijk te voltooien zijn in je vrije tijd.

Mobrog uitbetaling

Als je Mobrog-tegoed een waarde van 5 euro heeft bereikt, kan je dit laten uitbetalen. De uitbetaling gaat via PayPal. Je kan hier dus geen enquêtes invullen in ruil voor tegoedbonnen.

Hoeveel geld kan je verdienen met Mobrog?

Op de website van Mobrog staat vermeld dat je tussen de 0.50 en 3 euro per enquête kan verdienen. Het bedrag dat je kan verdienen varieert afhankelijk van de lengte en complexiteit van de enquête. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer geld je uiteraard verdient.

Is Mobrog betrouwbaar?

Mobrog is een betrouwbaar platform dat al jaren bestaat en een goede reputatie heeft onder zijn leden. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en is aangesloten bij de ESOMAR, een internationale organisatie voor marktonderzoek. Dit garandeert dat de gegevens die worden verzameld veilig en vertrouwelijk behandeld worden.

Mobrog krijgt op Trustpilot een score van 4,5 uit 5. Dit is dus een hele hoge score! Maar liefst 52,000 mensen hebben een review op Trustpilot achgergelaten over Mobrog.

Mensen zijn vooral tevreden over het aantal enquêtes die beschikbaar zijn om in te vullen en de makkelijke uitbetaling. Waar mensen minder tevreden over zijn, is dat je soms halverwege een enquête past te horen krijgt dat je niet bij de doelgroep past.

Mobrog ervaringen, doen of niet doen?

Mobrog is een gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen door het invullen van enquêtes. Het platform is betrouwbaar, biedt relevante enquêtes en een eenvoudige manier van uitbetaling. Als je geïnteresseerd bent in het verdienen van wat extra geld en het geven van je mening, is Mobrog zeker een platform om je bij aan te melden.

Hier kan jij ook Mobrog uitproberen

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links

2023-01-20T10:16:11+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant