De Leukste Afstudeercadeaus voor elk Budget

//De Leukste Afstudeercadeaus voor elk Budget

De Leukste Afstudeercadeaus voor elk Budget

Ben je op zoek naar een leuk afstudeercadeau voor een vriend of vriendin? Of misschien studeer je zelf af en heb je wat cadeau inspiratie nodig. In dit artikel vind je originele tips en ideeën voor het perfecte afstudeercadeau voor elk budget:

Afstudeercadeaus onder de €25
Afstudeercadeaus onder de €50
Afstudeercadeaus onder de €100

 

Afstudeercadeaus onder de €25

Lightbox

De lightbox is het perfecte persoonlijke cadeau. De light box wordt geleverd met letters die je eenvoudig in de drie rijen kan verplaatsen. Je kan voordat je de box inpakt een persoonlijke boodschap in de rijen plaatsen.  De lightbox kan je neerzetten, maar ook aan de muur hangen. Je kan de lightbox voor €19.95 hier bestellen.

Scratch map

Voor de wereldreizigers is dit het ultieme cadeau. Op de scratch map kan je bijhouden welke steden en landen je hebt bezocht. Onder de goudkleurige kraslaag worden de landen in mooie kleuren zichtbaar. Het wordt geleverd in een cadeauverpakking met koker. Je kan de scratch map voor €18.99 hier bestellen.

Geslaagd knuffel beertje

Hoe lief is dit knuffel beertje? Het beertje draagt een afstudeerhoedje en houdt een diploma in de hand. Ideaal om iemand die is afgestudeerd mee te verrassen. Het beertje is voor €10,75 hier te bestellen. 

Hangit Fotolijst 


Met deze fotolijst heb je zeker een origineel afstudeercadeau. Om het persoonlijker te maken kan je de leukste foto’s ophangen van jou samen met de persoon die afstudeert. Deze fotolijst kan je voor €25 hier bestellen.

Boek Wat te koken & hoe ’t te koken

 

Een stap-voor-stap kookboek voor iedereen die zijn favoriete maaltijd perfect wil bereiden, geschikt voor beginners en gevorderden. Honderd duidelijke en eenvoudige recepten voor populaire gerechten zoals spaghetti alla carbonara, perfect gebraden kip, pad Thai of het klassieke citroentaartje. Leuk om te geven aan iemand die net is afgestudeerd. Het boek is voor 22 euro hier te kopen.

Afstudeercadeaus onder de €50

Gepersonaliseerde glastrofee

Bij een bijzondere prestatie, zoals afstuderen, hoort natuurlijk een trofee. Overhandig deze trofee als blijk van waardering. Je kan de trofee voorzien van een design naar keuze en een persoonlijke gravure. Je kan de trofee voor €25,90 hier bestellen.

Een dagje uit

Een dagje wellness, snowboarden of toch liever een golfclinic cadeau geven? Met een dagje uit geef je een persoonlijke belevenis. Op actievandedag.nl vind je verschillende aanbiedingen voor dagjes uit.

Master Jumper

De site Etsy heeft handgemaakte en originele cadeautjes. Een voorbeeld is deze heerlijke trui met de tekst ‘Also Known As Master Of The Universe’. Een leuk cadeau voor iemand die net is afgestudeerd. De trui kan je voor €29,90 hier bestellen.

Een sieraad

Een mooi sieraad doet het altijd goed als afstudeercadeau. Om het sieraad persoonlijker te maken kan je ook een speciale boodschap erin laten graveren. De afgebeelde armband is van het merk Zinzi en hier te verkrijgen voor €38,50.

Na alle stress van het afstuderen, is het ultieme cadeau misschien wel een vliegticket naar een warme bestemming. Vliegtickets heb je al voor onder de 50 euro, bijvoorbeeld naar het zonnige Barcelona. Op Skyscanner of Vliegwinkel.nl kan je vliegtickets met elkaar vergelijken en boeken.

Afstudeercadeaus onder de €100

Horloge

Een horloge is een tijdloos cadeau wat goed past bij een speciale gelegenheid zoals afstuderen. Dit horloge van Casio is voor €87 hier te bestellen.

Studiebeurs voor een meisje

Niet iedereen in de wereld heeft toegang tot onderwijs zoals we dat hier in Nederland gewend zijn. Hoe mooi is het om een meisje in Mozambique een studiebeurs cadeau te doen en haar de mogelijkheid geven om af te studeren. Via Oxfam Novib kan je voor €60 hier een studiebeurs kopen.

Verrassingstrip naar Europese stad

Hoe leuk is een verrassingstrip, een stedentrip zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Extra speciaal om te geven als afstudeercadeau. Vaak is een verrassingstrip 3 of 4 dagen en vliegtickets en hotel wordt voor je geregeld. De trip kan je hier boeken vanaf €99.

Ray-Ban Zonnebril

Een luxe afstudeercadeau zijn de zonnebrillen van Ray-Ban. Ray-Ban heeft vele klassieke zonnebrillen geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een cadeau waar iemand nog lang plezier van zal beleven. Het afgebeelde model is voor €94,50 hier te koop.
2017-12-30T16:39:52+00:00

Leave A Comment