StemPunt Review – Een betrouwbare manier om geld te verdienen met enquêtes?

StemPunt biedt je de mogelijkheid om geld te verdienen door middel van het invullen van enquêtes. In deze StemPunt review wordt gekeken hoe dit in zijn werk gaat, of het betrouwbaar is en natuurlijk of je er ook echt wat mee kan verdienen:


Samenvatting StemPunt review: 

+ Sparen voor cadeaubonnen en belevenissen
+ Betrouwbaar Nederlands onderzoekspanel
+ Leuke en actuele enquêtes die niet te lang zijn
+ Mooi platform dat makkelijk in gebruik is

+/- Uitbetaling in geld of via PayPal niet mogelijk
+/- Kan eventjes duren voordat je de benodigde punten bij elkaar hebt


stempunt review

Wat is StemPunt?

StemPunt is een Nederlands onderzoeksbureau waar je geld kan verdienen door je mening te geven over verschillende onderwerpen. Het is het online onderzoekspanel van Motivaction International en bestaat uit ruim 65.000 leden. Het is gevestigd in Amsterdam.

Het bureau verzamelt informatie door middel van online enquêtes en deze informatie wordt gebruikt om beslissingen te nemen bij bedrijven en organisaties. Zo werkt StemPunt samen met bekende namen als Greenpeace, ANWB en de publieke omroep.

De onderzoeksresultaten kunnen gepubliceerd worden in kranten of op internet of gebruikt worden voor productverbeteringen. Voor het invullen van de online enquêtes krijg je een vergoeding in de vorm van punten.

Hoe werkt StemPunt?

Aanmelden bij StemPunt is eenvoudig. Je vult je naam, achternaam en email-adres in. Vervolgens bevestig je je aanmelding. Je wordt nu gevraagd gegevens in te vullen over je opleiding en gezinssamenstelling. Ook ontvang je hiervoor je eerste 100 punten. Je profiel is nu helemaal klaar om je eerste enquêtes te ontvangen.

De enquêtes die je kan invullen gaan over allerlei onderwerpen. Het kan gaan over de nieuwe smaak Ben & Jerry ijs, maar ook over de progammering van de NPO. De opdrachtgevers hebben verschillende diensten en dus ook verschillende vragen die je kan verwachten. Je kan kan zelf bepalen welke enquêtes je wilt invullen.

Het aantal punten dat je krijgt voor een enquête hangt af van de lengte. In de uitnodigingsmail kun je zien hoeveel punten je maximaal ontvangt voor een enquête. Voor iedere enquête krijg je minstens 15 punten, ook al is dit slechts een paar vragen.

Je kan extra punten verdienen door vrienden uit te nodigen met het StemPunt vriendenvoordeel. Jij onvangt 500 punten en jouw vrienden en familie ook.

StemPunt cadeaushop

Als je genoeg punten bij elkaar hebt gespaard kan je deze inleveren voor cadeaubonnen, belevenissen of je kan doneren aan goede doelen. Je kan kiezen uit vele cadeaubonnen in verschillende bedragen, bijvoorbeeld die van Zalando, Bol.com, HEMA en Dille & Kamille. Er zit zo voor iedereen wel wat bij.

Ook kan je kiezen voor een belevenis in de vorm van een cadeaubon bij Pathé of Ticketmaster.

Tot slot zijn er verschillende goede doelen waaraan je kan doneren, zoals WNF, Longfonds en het Rode Kruis.

Voor een cadeaubon van 10 euro heb je 3700 punten nodig. Als je je punten aan een goed doel wilt schenken, heb je 3300 punten nodig voor 10 euro donatie.

Is StemPunt betrouwbaar?

StemPunt is een betrouwbaar Nederlands onderzoeksbureau dat onderdeel is van Motivaction.

Het bedrijf heeft een uitgebreide privacyverklaring op de website, zodat jij weet wat er met je gegevens gebeurd.

Op Feedbackcompany krijgt StemPunt een 8,9 uit de 10. Dit is op basis van maar liefst 7809 reviews. Leden noemen dat het leuke en verrassende vragenlijsten zijn. Het is leuk om je mening op deze manier te geven en de uitbetaling gebeurt ook nog eens snel. Leden noemen echter ook dat het even kan duren voordat je de benodigde punten bij elkaar hebt.

StemPunt account verwijderen

Als je je account wilt verwijderen bij StemPunt kan dat gemakkelijk door in te loggen op je account. Je klikt nu op ‘Instellingen’ en op ‘Uitschrijven’. Vervolgens kan je de reden opgeven waarom je je account wilt verwijderen.

Samenvatting StemPunt

StemPunt is een betrouwbaar Nederlands onderzoekspanel. Je kan geld verdienen door je mening te geven over bijvoorbeeld nieuwe producten of actualiteiten. Het zijn leuke en interessante vragenlijsten en het is een makkelijke manier om wat bij te verdienen. Als je meer wilt verdienen is het aan te raden je bij meerdere onderzoekspanels aan te melden.

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links

2023-02-01T19:16:01+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant