Ipsos iSay Review – Is het de moeite waard?

Wil jij ook geld verdienen door het invullen van enquêtes? Het invullen van enquêtes is een makkelijke bijverdienste. In deze Ipsos iSay Review lees je alles over de verdiensten en betrouwbaarheid van Ipsos iSay. Is het de moeite waard?


Samenvatting Ipsos iSay Review 

Directe uitbetaling via PayPal of tegoedbonnen
Leuke en gevarieerde enquêtes
Onderweg enquêtes invullen met de app 
Twee na grootste marktonderzoeksbureau ter wereld
+/- Niet altijd veel enquêtes beschikbaar

Ipsos iSay is een betrouwbaar marktonderzoeksbureau met een snelle uitbetaling, leuke enquêtes en een handige app.


Ipsos iSay Review

Wat is Ipsos iSay?

Ipsos iSay is een online marktonderzoeksbureau waar deelnemers hun mening geven over verschillende onderwerpen en producten. Door deel te nemen aan onderzoeken via Ipsos iSay kan je punten verdienen en deze inwisselen voor geld en cadeaubonnen.

Ipsos iSay is onderdeel van Ipsos dat opgericht is in 1975. Het is het op twee na grootste marktonderzoeksbureau ter wereld. Ze voeren maar liefst 70 miljoen enquêtes per jaar uit! Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Turkije, Australië en Rusland.

Hoe werkt Ipsos iSay?

Aanmelden bij Ipsos iSay is eenvoudig. Je vult een aantal gegevens in en bevestigd vervolgens je aanmelding per e-mail. Ook moet je je telefoonnummer verifiëren.

Als lid van Ipsos iSay word je uitgenodigd om deel te nemen aan enquêtes over allerlei onderwerpen, zoals producten, diensten, en reclamecampagnes. De onderzoeken zijn vaak kort en kunnen worden afgerond in een paar minuten. Het kan ook voorkomen dat je wordt gevraagd om een product te testen.

Vul altijd je profiel volledig in. Zo word je uitgenodigd voor relevante enquêtes. Ook voorkom je zo dat je toch niet kan meedoen aan een enquête, omdat je niet tot de doelgroep behoort.

Ipsos iSay heeft ook een app. Zo kan je ook onderweg makkelijk enquêtes invullen.

Ipsos iSay beloningen

Je punten bij iSay kan je inwisselen voor mooie beloningen. Zo kan je je punten inwisselen voor tegoedbonnen van Bol.com, Zalando, Decathlon, Amazon en The Global Gift Card.

Ook kan je je beloningen laten uitbetalen in de vorm van een Vitual Prepaid Mastercard en via PayPal.

Het tegoed van PayPal staat binnen een paar minuten op je PayPal rekening. Bij de cadeaubonnen krijg je direct een link met de waardebon code.

Je kan je punten ook doneren aan de Ipsos Foundation. De foundation heeft als doel om kinderen toegang tot onderwijs te geven. Dankzij de foundation zijn er scholen gebouwd in Nepal, Ghana en Zambia.

Vanaf €10 kan je een uitbetaling aanvragen.

Hoeveel geld kan je verdienen met Ipsos iSay?

Hoeveel je kan verdienen met Ipsos iSay hangt samen met aan aantal enquêtes dat je kan invullen. Per enquête kan je tot wel €2,50 verdienen, maar dit is vaak wel een uitzondering. De meeste enquêtes geven je 150 punten (€1,50). Ook krijg je extra punten als je een bepaald aantal enquêtes hebt gedaan.

Ipsos iSay kan je zo een paar tientjes per jaar opleveren. Om meer te verdienen is het aan te raden je ook in te schrijven bij andere enquête websites, zoals GFK Panel, PanelClix of Opinieland.

Is Ipsos iSay betrouwbaar?

Ipsos iSay is een betrouwbaar marktonderzoekspanel dat al meer dan 35 jaar actief is. Ipsos is een grote, wereldwijde marktonderzoeksfirma met een goede reputatie.

Op Trustpilot krijgt Ipsos iSay ook een goede score; maar liefst een 4,2 van de 5. Dit is op basis van meer dan 44,000 reviews. Leden noemen dat de beloningen snel binnen zijn en dat de enquêtes leuk en gevarieerd zijn. Sommige leden noemen echter ook dat het aantal vragenlijsten dat beschikbaar is, aan de lage kant is.

Conclusie Ipsos iSay review

Ipsos is een bekend, wereldwijd marktonderzoek bureau. Het biedt een makkelijke manier om geld bij te verdienen door middel van het invullen van enquêtes. Er zijn echter niet altijd veel enquêtes beschikbaar, daarom is het aan te raden je ook bij andere bureaus in te schrijven.

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links

2023-01-27T17:39:51+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter, carrière coach en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant