YouGov Review – Een betrouwbare manier om geld te verdienen met enquêtes?

YouGov maakt het mogelijk om online geld te verdienen door het invullen van enquêtes. Zo kan je je mening laten horen en tegelijk wat extra bijverdienen. In deze YouGov review lees je de betrouwbaarheid van het platform en hoe het in zijn werk gaat. Kan je er ook echt wat mee verdienen?


Samenvatting YouGov review: 

+ Uitbetaling in geld
+ Interessante en korte enquêtes
+ Enquêtes zijn ook via de app in te vullen
+ Betrouwbaar onderzoekspanel met meer dan 22 miljoen leden wereldwijd

+/- Niet veel aanbod van enquêtes


YouGov review

Wat is YouGov?

YouGov is een marktonderzoeksbedrijf dat zich richt op het verzamelen van meningen en data over diverse onderwerpen. YouGov richt zich vooral op het laatste nieuws en actualiteiten. Leden kunnen deelnemen aan enquêtes en zo geld verdienen voor hun inspanningen.

YouGov is opgericht in Engeland in het jaar 2000. Het bedrijf is dus al meer dan 20 jaar actief op het gebied van marktonderzoek. YouGov is actief in 50 markten over de hele wereld en heeft maar liefst 22 miljoen geregistreerde leden wereldwijd. Dit zijn dus allemaal mensen die geld bijverdienen met het invullen van online enquêtes.

Je kan de enquêtes van YouGov online invullen, maar ook via de app.

Hoe werkt YouGov?

Aanmelden gaat heel simpel. Je vult een aantal vragen in en bevestigd vervolgens je e-mail adres. Voor het invullen van de vragen krijg je al je eerste 50 punten.

Vervolgens word je uitgenodigd om deel te nemen aan enquêtes. Je krijgt hiervan een email of een bericht in de YouGov app. Hoe langer de enquête, hoe meer punten je hiervoor ontvangt.

Je punten kan je inwisselen voor geld.

Als je je wilt uitschrijven bij YouGov gaat dit ook heel makkelijk. Via ‘Mijn Account’ ga je naar je persoonlijke gegevens. Door een klik op de knop ‘Uitschrijven’ doe je niet meer mee aan het onderzoekspanel.

YouGov Beloningen

Elke 1500 punten kan je inwisselen voor €10. Voor 2500 punten krijg je €25. Het loont dus om je punten door te sparen. Zo krijg je meer uitbetaald.

Als je genoeg punten hebt wordt dit binnen 1 tot 3 werkdagen via een bankoverschrijving naar jouw rekening verzonden. Zoder problemen staat het dan dezelfde dag op je rekening.

De enquêtes varieeren van 25 tot 100 punten.

Is YouGov betrouwbaar?

YouGov is een betrouwbaar marktonderzoeksbureau. Het is al meer dan 20 jaar actief en heeft miljoenen leden wereldwijd.

Het bedrijf is ook beurgesnoteerd. Wat betekent dat ze aan strenge voorwaarden moeten voldoen en transpart moeten zijn over de bedrijfsvoering.

Daarnaast heeft YouGov een uitgebreid privacy beleid, zodat je weet wat er met je gegevens gebeurd.

YouGov krijgt een 3,6 van de 5 op Trustpilot. Dit is op basis van meer dan 4,000 reviews. Leden geven aan dat de enquêtes leuk en interessant zijn en de vragen duidelijk en overzichtelijk. De enquêtes zijn eenvoudig in te vullen en ook kort. Echter zeggen leden ook dat er weinig aanbod aan enquêtes is. Het kan zo dus wel even duren voordat je genoeg punten bij elkaar hebt.

In de app store krijgt YouGov maar liefst een 4,5 uit 5. Dit is op basis van meer dan 57,000 reviews. De app is meer dan 1 miljoen keer gedownload, wat wel de populariteit aangeeft van YouGov.

Samenvatting YouGov Review

YouGov is een betrouwbaar marktonderzoeksbureau dat wereldwijd actief is. Het is een leuke manier om wat bij te verdienen, zeker omdat de enquêtes interessant zijn om in te vullen en niet lang duren. Je krijgt een goede vergoeding per enquête, maar het kan wel even duren voordat het aantal benodigde enquêtes beschikbaar zijn. Om meer te verdienen kan je je ook aanmelden bij een van de andere online enquêtes sites.

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links

2023-02-06T13:59:45+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant