Enquêtes invullen voor geld? Enquête websites, zoals LifePoints, maken dit mogelijk. Hoe betrouwbaar is LifePoints eigenlijk? En hoeveel kan je ermee verdienen? Hier lees je mijn LifePoints ervaringen:

Lifepoints Ervaringen

Wat is LifePoints?

LifePoints is een enquête website waar gebruikers hun mening kunnen geven over verschillende onderwerpen en hiermee punten kunnen verdienen die later inwisselbaar zijn voor geld of cadeaubonnen.

LifePoints wordt beheerd door Lightspeed, een onderneming van de Kantar Group. Kantar Group is ’s werelds grootste leverancier van onderzoek en analyse op maat. LifePoints werd opgericht als National Family Opinion en voerde het eerste onderzoek uit in 1946!

LifePoints heeft consumenten in 45 landen en het enquête platform is beschikbaar in 26 talen. Wereldwijd zijn er vele gebruikers die allemaal invloed uitoefenen op producten van bekende merken. Zo hebben de leden van LifePoints bijgedragen aan het ontwerp van airbags, belongingskaarten in contant geld en autostoeltjes voor baby’s.

Hoe werkt LifePoints?

Aanmelden is snel en makkelijk. Je vult een aantal gegevens in en bevestigt je e-mail adres. Vervolgens vul je je profiel in. Door je profiel in te vullen kom je in aanmerking voor enquêtes. Dit zijn vragen over bijvoorbeeld je opleiding, werk, mobiele telefoongebruik, maar ook of je huisdieren hebt of een auto. Als je geen antwoord wilt geven op een vraag kan dit natuurlijk ook. Voor het invullen van deze vragen krijg je ook punten, oftewel Lifepoints.

 

LifePoints review

Zo ziet het dashboard van LifePoints eruit.

Via de mail krijg je meldingen over enquêtes die je kan invullen. Enquêtes duren gemiddeld 10 tot 20 minuten om in te vullen.

Lifepoints heeft ook een app. Zo kan je makkelijk onderweg enquêtes invullen!

Is LifePoints betrouwbaar?

LifePoints is een betrouwbaar bedrijf. Op Trustpilot heeft LifePoints een score van 4,3 sterren van de 5. Het heeft meer dan 28,000 reviews, waarvan 69% een 5 sterren beoordeling geeft.

Daarnaast heeft de app van LifePoints ook een hoge beoordeling in de app store. Het is meer dan 1 miljoen keer gedownload! Je bent dus niet de enige die met LifePoints makkelijk wat gaat bijverdienen.

Daarnaast heeft LifePoints een privacybeleid dat ervoor zorgt dat je gegevens beschermt zijn. De meningen uit de enquêtes worden met klanten gedeeld, maar nooit je individuele identiteit.

Hoeveel geld verdien je met LifePoints?

Je verdient LifePoints met het invullen van enquêtes. Deze LifePoints kan je inwisselen voor cadeaubonnen van Amazon, Hema, Nationale Bioscoopbon, Zalando en Decathlon. Je hebt 550 LifePoints nodig voor een cadeaubon van 5 euro. Voor 1100 LifePoints heb je een cadeaubon van 10 euro.

Je kan ook je punten doneren aan goede doelen. Zo kan je een boom planten via EcoMatcher. Hier heb je 320 LifePoints voor nodig. Ook kan je doneren aan de Special Olympics. Voor slechts 110 LifePoints doe je al een donatie van 1 euro.

Ook kan je jezelf laten uitbetalen via PayPal. Zo kan je zelf bepalen waar je je geld aan uitgeeft. Je hebt hier wel 625 LifePoints voor nodig, wat dus iets meer is dan als je een waardebon verzilvert.

Als welkomstbonus krijg je al 10 Lifepoints en voor het invullen van je profiel 28. Je kan tot 2 euro per survey verdienen. Hoeveel je verdient hangt af van de lengte en moeilijkheid van de enquêtes. LifePoints geeft elke maand ook geldbedragen weg.

De LifePoints zijn drie jaar geldig. Als je niet meer actief deelneemt zijn je punten een jaar geldig.

Voordelen van Lifepoints

Op TrustPilot staat vermeld dat de klantenservice erg goed is en snel antwoord geeft. Leden die problemen hadden met het platform werden snel geholpen. Uitbetalingen gebeuren snel.

Het is een platform dat makkelijk te navigeren is en makkelijk te begrijpen. Ook de app is heel handig in gebruik. Dit maakt het proces om deel te nemen aan enquêtes snel en gemakkelijk.

Een ander groot pluspunt van LifePoints zijn de relevante en interessante enquêtes die beschikbaar zijn. De enquêtes zijn vaak over actuele onderwerpen en geven gebruikers de kans om hun mening te geven over onderwerpen die hen interesseren. Ook zeggen leden dat de vragenlijsten niet te lang zijn.

Op TrustPilot staat te lezen dat er soms weinig enquêtes zijn. Sommige leden vermelden ook dat hun account op tijdelijk inactief werd gezet. vanwege het schenden van de voorwaarden. LifePoints reageert wel op deze berichten en hopelijk is naar een oplossing gezocht.

LifePoints Ervaringen: Doen of niet doen?

LifePoints is een betrouwbaar platform waar je enquêtes kan invullen voor geld. Heel rijk zal je er niet snel van worden, maar het is zeker een leuke manier om bij te verdienen. De enquêtes zijn interessant en via de app en de website makkelijk in te vullen.

Hier kan jij ook LifePoints uitproberen

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links