Geld verdienen door het invullen van enquêtes is een makkelijke en populaire manier om extra geld te verdienen. Een van de meeste bekende onderzoekspanels in Nederland is PanelClix NL. Hier lees je alles over PanelClix NL; Hoe kan je geld verdienen? Is het betrouwbaar? Lees het in deze PanelClix NL Review:


Samenvatting PanelClix NL Review 

Aanmeldbonus van €1,95
 Hoge beloning per enquête
 Snelle uitbetaling
Originele manieren om Clix te verdienen; online enquêtes, cashback en loterijen
Hoe meer punten je hebt, hoe meer deze waard worden
Betrouwbaar onderzoekspanel van Nederlandse bodem

+/- Vul je profiel goed in en voorkom dat je niet kwalificeert voor enquêtes 

PanelClix NL is een van de grootste panels van Nederland en ook een van de meest betrouwbare. Hoge vergoedingen, snelle uitbetaling en een leuke manier om geld te verdienen.


Wat is PanelClix NL?

Panelclix NL review

Panelclix NL is een Nederlands marktonderzoekspanel dat consumenten en bedrijven helpt inzicht te krijgen in consumentengedrag en markttrends. Het bedrijf werkt samen met een groot aantal bedrijven, waaronder grote merken, marketingbureaus, onderzoeksbureaus, maar ook universiteiten en de overheid. PanelClix NL verzamelt gegevens van consumenten en analyseert deze.

Het bedrijf is opgericht in 1999 en beheert en bouwt sindsdien aan een groot internationaal onderzoekspanel. PanelClix NL is gevestigd in Amsterdam. Het valt onder het bedrijf iFlavours B.V., waar ook Euroclix onder valt.

PanelClix NL en Euroclix

PanelClix NL en Euroclix zijn onderdeel van hetzelfde bedrijf. De punten die je verdient bij PanelClix NL worden beheerd door Euroclix. Euroclix is een van de grootste spaarprogramma’s van Nederland.

Als je wilt inloggen bij PanelClix NL word je automatisch doorgestuurd naar de Euroclix website. Hier kan jij de enquêtes zien die je kan invullen, verschillende manieren om Clix te verdienen en natuurlijk je saldo.

EuroClix gebruikt jouw gegevens alleen voor het beheren van jouw punten. EuroClix mag nooit je gegevens met anderen delen.

Hoe werkt PanelClix NL?

Aanmelden bij PanelClix NL is heel eenvoudig. Op de homepagina staan een aantal gegeven die je moet invullen. Vervolgens krijg je een bevestigingmail om je lidmaatschap te activeren. Je hebt nu gelijk €1,95 verdient!

Panelclix NL review

Je kan nu je profiel compleet maken door meer informatie over jezelf in te vullen. Zo verhoog je de kans dat je wordt uitgenodigd voor relevante enquêtes. Door je profiel in te vullen verdien je Clix en maak je ook nog eens kans op 5,000 Clix (€70 euro).

Je kan Clix verdienen door het invullen van de enquêtes die beschikbaar zijn. De onderwerpen zijn verschillend en kunnen bijvoorbeeld gaan over een bepaald product, advertentie of een actueel onderwerp.

Daarnaast zijn er ook andere manieren hoe je Clix kan verdienen:

  • Clix verdienen met online winkelen
    Bij bekende winkels als Booking.com, MediaMarkt, PLUS Supermarkt, Vodafone en Bol.com krijg je cashback in de vorm van Clix met elke aankoop. Het enige wat je hoeft te doen is door te klikken op de links op de ‘Online Shoppen’ pagina.
  • Clix verdienen door leden aan te brengen
    Als je vrienden aanbrengt krijg je €1,95 per aanmelding. Bovendien krijg je ook nog eens 10% van alle Clix die jouw vrienden verdienen. Als je veel mensen aanbrengt, kan dit nog best eens oplopen! Er zijn banners en tekstlinks beschikbaar. Als jij een eigen website hebt of een groot bereik op social media, kan je deze daar delen.
  • Clix winnen
    Ook kan je Clix winnen door middel van LotteryClix, LuckyClix en SportClix. Met LotteryClix kan je elke dag een gratis lot activeren. De prijzen varieeren van 1 Clix tot 500 Clix. Meedoen is gratis. Met LuckyClix wissel je 100 Clix in voor 10 pogingen op de fruitautomaat. De prijzen varieeren van 25 Clix tot wel 100,000 Clix (€170). Ook kan je Clix winnen door middel van het voorspellen van voetbaluitslagen, met SportClix.

Hoe werkt de uitbetaling bij PanelClix NL?

Je kan jouw Clix inwisselen per €10 (1.000 Clix) dat je bij elkaar spaart. Je kan het bedrag laten uitbetalen op je bankrekening. Binnen 3 werkdagen kan je het bedrag verwachten op je rekening.

Er zijn ook enquête websites waar je je kan laten uitbetalen in tegoedbonnen of door middel van PayPal. Dat is bij PanelClix NL niet mogelijk.

Hoeveel geld kan je verdienen met PanelClix NL?

Het leuke aan PanelClix is, dat hoe meer Clix je spaart hoe meer je verdient:

Panelclix NL review

Hoeveel je kan verdienen met PanelClix hangt dus heel erg samen met hoe actief je bent. Vul je alle enquêtes in? Maak je ook gebruik van het cashback programma? Het loont dus ook zeker om je Clix op te sparen. Zo zie je dat je tot 170% uitbetaald kan krijgen als je je punten opspaart.

Per enquête verdien je tot ongeveer 150 Clix, wat €1,50 is. Soms zijn er ook enquêtes waarbij je meer kan verdienen.

Het is zeker realistisch om een paar tientjes per maand met PanelClix te verdienen.

Is PanelClix NL betrouwbaar?

PanelClix NL is betrouwbaar. Ze zijn al vele jaren actief en het is een van de grootste onderzoeksbureaus in Nederland. PanelClix NL heeft hoge vergoedingen, betaalt snel uit en heeft ook een goede klantenservice.

Daarnaast is PanelClix NL lid van de Marktonderzoekassociatie (MOA) in Nederland en Esomar, de Europese overkoepelende organisatie van marktonderzoekbureaus. PanelClix NL volgt alle gedragsregels zoals die zijn opgesteld door Esomar.

Alle vragenlijsten worden anoniem ingevuld en PanelClix NL heeft een uitgebreid privacybeleid.

Op Trustpilot zijn leden tevreden over de uitbetaling en de betrouwbaarheid. Sommige leden zeggen echter dat ze na het invullen van een vragenlijst toch niet tot de doelgroep behoren en dus geen punten verdienen.

Conclusie PanelClix NL Review 

Met PanelClix NL kan je op een eenvoudige manier bijverdienen door het invullen van online enquêtes, maar ook door te winkelen, met loterijen en het aanmelden van vrienden. Het is een van de grootste panels van Nederland en ook een van de meest betrouwbare.

Als je wat extra wilt bijverdienen per maand, is het dus zeker aan te raden om een account aan te maken.

Misschien vind je dit ook leuk:

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links