Geld verdienen vanuit huis

Wil je ook geld verdienen vanuit huis? Misschien wil je extra geld verdienen naast je baan. Of wil je op een flexibele manier je inkomen verhogen. Extra bijverdiensten komen altijd van pas! Er zijn talloze manieren om geld te verdienen vanuit huis. Van inpakwerk tot callcenter medewerker en van social media strategist tot het invullen van enquêtes. Hier vind je de beste manieren: 

1. Invullen van enquêtes 

Een makkelijke manier om geld te verdienen vanuit huis is door enquêtes in te vullen. Je kan deze invullen via je mobiel of laptop en helemaal wanneer het jou uitkomt.

Je kan rond de €1,50 per enquête verdienen bij enquête bureaus Panelclix NL en i-Say. Panelclix NL geeft je ook nog eens een welkomstbonus van €1,95. GFK Panel is ook een betrouwbaar onderzoeksbureau. Schrijf je in bij verschillende bureaus om zo je inkomsten te verhogen.

Afhankelijk van het onderzoeksbureau krijg je uitbetaald in geld of in cadeaubonnen. De cadeaubonnen kan je inwisselen bij bekende winkels zoals Bol.com en Zalando.

Lees ook: Dit zijn de best betaalde enquête sites

2. Les geven vanuit huis

Geld verdienen vanuit huis? Heb je weleens aan lesgeven gedacht?

Je kan in van alles lesgeven; gitaarles, Nederlandse les, bijles in je beste vak etc. Er is altijd wel iets waar jij goed in bent en wat je anderen kan leren. Mensen kunnen bij jou thuis over de vloer komen of je kan online lesgeven.

Op Marktplaats of Facebook kan je je diensten aanbieden, maar je kan ook naar organisaties kijken. Zo kan je bij Preply taallessen aanbieden.

Les geven vanuit huis kan zo’n €15 per uur verdienen. Als jij met grote groepen werkt of speciale 1:1 trajecten aanbiedt, kan dit meer zijn.

Tip: Kijk ook eens bij de Thuiswerk vacatures van Randstad

3. Een Etsy shop

Etsy is een populaire online marktplaats voor handgemaakte creaties. Denk aan zelfgemaakte kleding, tassen, sieraden, maar ook naaipatronen en glaskralen.

Waar heb jij een passie voor? Wat kan jij maken waar anderen voor willen betalen? Als jij een uniek product hebt kan je deze verkopen in je eigen Etsy winkel. Dit kan bijvoorbeeld ook een digitaal product zijn, zoals een kalendar of mooie print.

De inkomsten die je met Etsy kan verdienen ongelimiteerd. Je betaalt wel 0.20 cent aan Etsy per aangeboden artikel en per verkoop 3.5%.

4. Winkelen vanuit huis

Online winkelen doen we bijna allemaal. Maar wist je ook dat jer hier geld mee kan verdienen? Er zijn cashbackwebsites die dit mogelijk maken. Een van de bekendste is CashbackXL.

Je krijgt via deze website een deel van je geld terug op je online aankopen. Het enige wat je hoeft te doen is de website of app te gebruiken wanneer je een online aankoop doet.

Bekende webshops zoals Nike, Tommy Hilfiger, de Bijenkorf en MediaMarkt zijn allemaal aangesloten bij cashback websites.

Lees ookCashbackXL Ervaring – Geld verdienen door te winkelen.

5. Klantenservice 

Veel bedrijven hebben vacatures voor klantenservice mederwerkers die vanuit huis kunnen werken. Het enige wat je nodig hebt is een laptop!

Je moet het leuk vinden om problemen van klanten op te lossen en met mensen te praten. Vaak is het werk in shifts en flexibel in te delen. Afhankelijk van de werkgever verdien je tussen de 10 en 15 euro per uur.

Bij  Randstad en Manpower kan je klantenservice vacatures vanuit huis vinden.

6. Start een YouTube Cash Cow kanaal

De manieren om vanuit huis geld te verdienen met sociale media zijn eindeloos. Elk social media kanaal heeft ook weer zijn eigen doelgroep en strategie om geld te verdienen. Een manier om via YouTube geld te verdienen is door een cash cow kanaal te starten.

Een YouTube Cash Cow kanaal is een manier om video’s op YouTube te plaatsen zonder je gezicht te laten zien. Denk hierbij aan Cash Cow channels met video’s als ‘Top 10 duurste auto’s ter wereld‘ en ‘Wie zijn de rijkste mensen op aarde?‘ Dit zijn allemaal video’s die veel bekeken worden.

Door zoveel mogelijk weergaven te verkijgen haal je advertentieinkomsten binnen. Gemiddeld verdien je op YouTube tussen de $2 en $8 per 1,000 views.

Lees ookGeld verdienen met YouTube en Alles over een YouTube Cash Cow Kanaal 

7. Inpakwerk vanuit huis

Aanstekers, babyflessen, laptophoesen; je kan het zo gek niet bedenken of het moet ingepakt worden. Inpakwerk vanuit huis is een eenvoudige manier om extra geld te verdienen.

Inpakwerk vind je vaak via een thuiswerkcentrale. Deze brengt vraag en aanbod van inpakwerk en inpakkers bij elkaar. Ook via uitzendbureaus zoals Randstad kan je nog weleens inpakwerk vinden.

Met inpakwerk kan je tot zo’n €14 per uur verdienen, maar het kan ook zijn dat je per ingepakte doos wordt betaald.

8. Schrijf artikelen

Als je van schrijven houdt kan je hier leuk geld mee verdienen. Voordeel is dat je zelf je tijd en werkplek kan bepalen.

Via Facebook kan je bijvoorbeeld je diensten als tekstschrijver aanbieden. Ook zijn er veel bureaus die tekstschrijvers inhuren. Het is een plus als je ook kennis hebt van zoekmachine optimalisatie.

Als je je teksten online aanbiedt, krijg je hier vaak een vast bedrag per artikel of een vast bedrag per woord voor.

9. Affiliate marketing

Een populaire manier om vanuit huis en online geld te verdienen is affiliate marketing. Met affiliate marketing verdien je geld als iemand via jouw link een product koopt.

Je kan geld verdienen met affiliate marketing door de links te delen op je eigen website, maar ook via sociale media kanelen.

Een voordeel van affiliate marketing is dat je zelf geen product hoeft te maken. Je hebt dus niet te maken met voorraden of mensen die het product retour sturen. Daarnaast heb je weinig startkapitaal nodig om te beginnen, maar je hebt wel wat doorzettingsvermogen nodig!

Tip: Jacko Meijaard is een bekende affiliate marketing specialist. Hij heeft Affiliate Marketing Revolutie ontwikkeld voor als je meer wilt leren over affiliate marketing.

10. Verkoop spullen

Een van de meest bekende manieren om vanuit huis bij te verdienen is door spullen te verkopen. Vaak zijn je oude spullen meer waard dan je denkt!

Bekende websites om je kleding te verkopen zijn United Wardrobe en Vinted. Bijzondere kledingstukken of bijvoorbeeld waardevolle horloges kan je laten veilen op Catawiki.

Je uitgelezen boeken kan je makkelijk verkopen via bijvoorbeeld Booknext. Je kan gratis je tweedehands boeken aanbieden. Het platform vraagt een bemiddelingsbijdrage als je iets verkoopt.

11. Beheer Facebook advertenties 

Ondernemers zijn altijd opzoek naar manieren om hun producten of diensten te promoten. Een manier om dit te doen is via Facebook advertenties.

Je kan in een paar dagen Facebook advertenties helemaal onder de knie hebben en dit ook aan anderen aanbieden! Je zet Facebook advertenties op voor je klanten en beheert deze.

Je kunt het geld verdienen door een commissie te vragen voor het beheren van hun advertenties. Dit kan op verschillende manieren, zoals een vast bedrag per maand of een percentage van het advertentiebudget.

12. Geld verdienen vanuit huis als Proeflezer 

Een proeflezer is iemand die een boek, artikel of tekst naleest en ook corrigeert. Je haalt bijvoorbeeld grammaticale fouten en stijlfouten uit de tekst. Dit kan je dus heerlijk vanuit huis doen!

Je kunt je specialiseren in specifieke soorten teksten, zoals wetenschappelijke artikelen of fictie, of je kunt aan de slag gaan als een allround proeflezer. Het is een voordeel als je meerdere talen beheerst. Er is bijvoorbeeld veel vraag naar proeflezers die vloeiend zijn in het Engels of Spaans, maar je kunt ook je diensten aanbieden als proeflezer voor de Nederlandse taal.

Op Fiverr kan je je diensten als proeflezer aanbieden

13. Dropshipping

Dropshipping betekent doorverkoop. Je koopt producten in en verkoopt deze voor een hogere prijs weer door. Een voorbeeld is het inkopen van producten uit China en het doorverkopen van deze producten aan de Nederlandse markt via Bol.com.

Ook kan je een eigen webshop oprichten om de producten te verkopen en echt je eigen merk opbouwen. Je kan letterlijk van alles verkopen; sieraden, prullenbakken, paraplu’s, hondenmanden. Je kan het zo gek niet bedenken.

Dropshipping kan wat inspanning en uitzoekwerk vergen om mee te beginnen, maar je kan wel echt iets voor de lange termijn opbouwen waar je goed mee kan verdienen vanuit huis.

14. Virtuele assistent

Een virtuele assistent is een persoonlijke assistent, maar dan op afstand. Als virtueel assistent kan je een breed scala aan taken uitvoeren, meestal zijn het administratieve werkzaamheden zoals agendabeheer of het betalen van facturen. Een groot voordeel is dat de werkzaamheden online zijn en dus vanuit huis uitgevoerd kunnen worden.

Een voordeel is dat je geen specifieke kwalificaties nodig hebt om als virtuele assistent aan de slag te gaan. Wel moet je nauwkeurig zijn en heel georganiseerd.

Je kan je diensten als assistent aanbieden op freelance platformen als Fiverr.

Hoe ga jij geld verdienen vanuit huis?

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen. Dit artikel maakt gebruik van affiliate links

2023-04-03T21:36:57+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant