Geld verdienen door online te winkelen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. CashbackXL heeft als missie om jou zoveel mogelijk geld terug te geven op jouw online aankopen. Zo kan je besparen bij bekende winkels, of dit nu voor alledaagse aankopen is of voor eenmalige uitgaven. Ik gebruik het nu een jaar en deel mijn CashbackXL ervaring hier:


Samenvatting CashbackXL Ervaring 

+ Betrouwbare Nederlandse cashback website
+ Hoge cashback percentages
+ Veel aangesloten webshops
+ Handige extensie, zodat je geen cashback vergeet
+  Goede klantenservice


Wat is CashbackXL?

CashbackXL is een zogenaamde cashback website. Via een cashback website krijg je een percentage terug van het totale bedrag van jouw aankopen. Zo kan je dus ongemerkt geld besparen.

Cashback XL is een Nederlands bedrijf dat opgericht is in 2014. Het is inmiddels een van de meest populaire cashback websites in Nederland.

Hoe werkt CashbackXL?

Om geld terug te krijgen op je aankopen, maak je allereerst een account bij CashbackXL.

Vervolgens klik je via CashbackXL door naar de webshop waar je iets wilt kopen. Om te zorgen dat jouw cashback geregistreerd wordt moet je pas beginnen met winkelen, nadat je hebt doorgeklikt via CashbackXL. Doe dus direct je aankoop na het doorklikken. Dus niet al dingen in je winkelmandje hebben liggen of eerst andere sites bezoeken en dan je aankoop doen.

Zorg er ook voor dat je geen adblockers hebt aanstaan en dat je browser alle cookies accepteert. Door cookies wordt namelijk je aankoop geregisteerd.

Het kan zijn dat je geen cashback terugkrijgt als je tegelijk cadeaubonnen of tegoedbonnen gebruikt.

CashbackXL ontvangt een commissie van de webshop waar jij een aankoop doet, omdat ze jou als klant hebben aangebracht. Deze commissie delen ze op deze manier met jou. Zo word je beloond voor je aankopen.

Uitbetaling CashbackXL

Je kan uitbetaald krijgen in euro’s op elk moment. Dit wordt overgemaakt naar je bankrekeningnummer. Uitbetalingen gebeuren rond de 25e van de maand. Je kan ook uitbetaald krijgen in waardebonnen van Bol.com, Zalando, Wehkamp of BCC.

Als een cashback volgens jou ten onrechte niet is geregistreerd of afgekeurd is, dan kan je een claim aanmaken. Deze moet binnen 3 weken behandeld worden door de webshop.

Mijn resultaat na een jaar CashbackXL

Ik gebruik CashbackXL nu ongeveer 1 jaar. In dit jaar heb ik dankzij CashbackXL meer dan € 40 euro bespaard. Ik heb in dit jaar 5 aankopen gedaan waarbij ik geld heb teruggekregen. Ik heb 1 aankoop gedaan waarbij ik geen geld heb teruggekregen, omdat de cashback niet geldig was in combinatie met een andere kortingscode. Dit was bij Home24.

cashbackxl ervaringen

Zelf gebruik ik CashbackXL voornamelijk voor het boeken van hotels op Booking.com. Bij Booking.com krijg je bij elke boeking 4% cashback. Zo heb ik toch een leuk bedrag kunnen besparen door gebruik te maken van een cashback website bij het boeken van hotels. Booking.com keurt ook snel de cashbacks goed, zodat je binnen 2 maanden uitbetaald kan krijgen.

cashback xl ervaringen

Ik wil CashbackXL ook zeker gaan gebruiken voor meer webshops. Andere bekende webshops die aangesloten zijn bij CashbackXL zijn Thuisbezorgd.nl, Nike, Tommy Hilfiger, de Bijenkorf en MediaMarkt. Ook luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar en Lufthansa zijn aangsloten bij CashbackXL.

Het loont ook om te kijken bij CashbackXL als je van bank of verzekering wilt veranderen, maar ook als je bijvoorbeeld een creditcard wilt aanvragen of een staatslot wilt kopen.

Er zijn vele honderden webshops aangesloten bij CashbackXL. Zelf vergeet ik weleens om te kijken of websites aangesloten zijn bij een cashbackprogramma. CashbackXL heeft een cashback reminder ontwikkeld. Dit is een programma dat je downloadt en elke keer als jij een webshop bezoekt krijg je automatisch een melding in je browser of je geld terug kan krijgen. Handig!

4% cashback bij Bol.com en 6% bij Wehkamp en Zalando

Via CashbackXL kan je waardebonnen kopen en afrekenen met iDeal. Na de aankoop ontvang je de codes in je mail en de cashback gelijk in jouw account. De cashback wordt dus direct goedgekeurd en je kan dan al een uitbetaling aanvragen. Met de waardebonnen kan je vervolgens je aankoop doen. Ook leuk om als cadeau te doen of om gewoon je eigen aankopen mee te betalen.

Is CashbackXL Betrouwbaar?

CashbackXL is een betrouwbaar platform dat al vele jaren bestaat.

Op Kiyoh krijgt CashbackXL een score van een 9,1 uit de 10. Dit is op basis van 470 reviews. Maar liefst 94% van deze mensen beveelt CashbackXL aan.

Zelf heb ik ook alleen maar goede ervaringen met Cashback XL. De cashbacks worden correct bijgehouden en de uitbetaling gaat soepel en snel.

Hier kan jij ook een account aanmaken bij CashbackXL

Misschien vind je dit ook leuk: 
Beste Cashback Sites en Apps 

Dit artikel maakt gebruik van affiliate links