Hoe kan je snel geld verdienen in 2023? – Verdien vandaag nog!

Snel geld verdienen? Met deze tips verdien jij vandaag nog extra geld. Hier vind je manieren om geld te verdienen die je zo geregeld hebt. En dit allemaal makkelijk, legaal en betrouwbaar:

Hoe kun je snel geld verdienen?

Er zijn vele manieren om snel geld te verdienen. Dit kan ook makkelijk online, op je telefoon of vanuit huis. Hier vind je de snelste manieren om geld te verdienen:

  1. Open een nieuwe bankrekening
  2. Online enquêtes
  3. Geld terug op je aankopen
  4. Open een cryptocurrency account
  5. Online les geven
  6. Foto’s verkopen
  7. Werk als freelancer
  8. Bekijk je abonnementen
  9. Check je toeslagen
  10. Vraag loonsverhoging

1. Open een nieuwe bankrekening

Banken willen jou graag als klant hebben en hebben daarom ook vaak acties lopen. Het Spaanse Open Bank had bijvoorbeeld een tijdje een actie lopen waarbij je €50 op je rekening kreeg. Ook moderne banken als Revolut en N26 hebben vaak acties lopen.

Je kan online bij banken kijken voor de laatste aanbiedingen en acties. Je kan ook bij een cashbackwebsite kijk en of daar nog bepaalde acties staan. Kijk ook goed naar de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de welkomsbonus.

Vaak geven banken aan bestaande klanten een bonus als ze een nieuwe klant aanbrengen. Een referral bonus. Vraag eens in je omgeving of je nog mensen kent die je kunnen aanbevelen. Wie weet kan je de bonus delen.

Tijdsinvestering: 30 minuten

2. Snel geld verdienen met online enquêtes 

Je kan online geld verdienen door je mening te geven over producten en diensten. Dit doe je door het invullen van enquêtes.

Uit onderzoek naar de best betaalde enquête sites, komen Panelclix NL en i-Say er het beste uit. Hier verdien je gemiddeld €1,50 per enquête. Bovendien krijg je bij Panelclix NL een welkomstbonus van €1,95 via deze link. Dat is makkelijk verdiend!

Andere betrouwbaare enquête sites zijn bijvoorbeeld GfK Panel (NL)Opinieland en Maximiles. Het is aan te raden je bij meerdere onderzoeksbureaus aan te melden, om zo ook meer te verdienen.

Afhankelijk van het onderzoeksbureau krijg je uitbetaald in geld of in cadeaubonnen. Deze cadeaubonnen kan je inwisselen bij bekende winkels zoals Bol.com, Zalando en Thuisbezorgd.nl.

Tijdsinvestering: 5 minuten

3. Krijg geld terug op je aankopen

Met websites als CashbackXL kan je geld terugkrijgen op je huidige aankopen. Bij het platform zijn namelijk vele webshops aangesloten die vaak worden gebruikt. Denk aan thuisbezorgd.nl, Wehkamp en Bol.com.

Daarnaast kan je ook hier kijken voor cashback aanbiedingen op abonnementen die je hebt. Als je ergens anders goedkoper je internet of telefoonabonnement wilt afsluiten, heb je hier vaak cashback deals.

Een andere manier om je aankopen voor je aan het werk te zetten is het platform Peaks. Je krijgt hier geen geld terug op je aankopen, maar je belegt automatisch je wisselgeld. Dit kan over tijd een leuk rendement opleveren! Lees ook: Peaks beleggen – Rijk worden van je wisselgeld?

Tijdsinvestering: 10 minuten

4. Open een cryptocurrency account

Coinbase is een van de bekendste platformen om cryptocurrency aan te kopen. Als nieuwe gebruiker van het platform krijg je gelijk $10 als je je aanmeldt via deze link. Om in aanmerking te komen moet je voor $100 of meer cryptocurrency aankopen.

Coinbase heeft ook nog andere manieren om geld te verdienen. Zo krijg je gratis cryptocurrencies door quizvragen te beantwoorden. Zo heb ik daar zelf toch zo’n $20 dollar aan verdiend in een paar minuten tijd. Deze kan je direct omzetten naar euro’s. Wie weet wat deze cryptocurrencies over een tijdje waard zijn als je ze laat staan.

Tijdsinvestering: 10 minuten

5. Online les geven

Online en vanuit huis snel geld verdienen? Met mensen van over de hele wereld werken? Dit kan door middel van het geven van online taallessen.

Een bekend platform waar jij je lessen kan aanbieden is Preply. Dit kunnen Nederlandse lessen zijn, maar ook elke andere taal. Zo is er altijd veel vraag naar Engelse, Spaanse en Chinese tutoren. Je lessen kunnen 1 op 1 zijn, maar ook klasikaal.

Je moet het leuk vinden om met mensen te werken en ook de juiste lesmethoden voor je studenten ontwikkelen.

Tijdsinvestering: opzetten 15 minuten. Daarna betaald per uur

6. Snel geld verdienen met foto’s verkopen

Als je mooie foto’s maakt en goed bent in fotografie kan je je foto’s verkopen.

Shutterstock en Getty Images zijn websites die foto’s afnemen. Je krijgt betaald als iemand jouw foto koopt en kan zo dus een continue stroom van inkomsten genereren.

Je kan ook met je telefoon snel geld verdienen met jouw foto’s. Dit kan met de app Scoopshot. In de app vind je opdrachten van bedrijven die opzoek zijn naar materiaal voor bijvoorbeeld hun sociale media of website. Als jouw foto wordt uitgekozen krijg je hier een vergoeding voor.

Tijdsinvestering: 30 minuten

7. Werk als freelancer

Als freelancer kan je makkelijk en snel geld verdienen. Zeker met platformen zoals Temper en Fiverr.

Temper is een bekend Nederlands platform voor ZZP’ers. Het platform heeft maar liefst 8,000 klussen beschikbaar, waarvan de meeste in de horeca. De klussen verdienen rond de 20 euro per uur. Tip: Krijg €20 gratis met deze link. Je krijgt de €20 na het werken van je derde shift.

Fiverr is de internationale marktplaats voor freelance diensten. Met de app kan je zelf je diensten als freelancer aanbieden. Hier vind je vooral digitale diensten, zoals het schrijven van teksten, het creëren van logos of het bewerken van video’s.

Tijdsinvestering: Opzetten 15 minuten. Daarna betaald per uur

8. Bekijk je abonnementen

Vaak hebben we maandelijks vele uitgaven, waar we ons geeneens bewust van zijn. En misschien wel geeneens nodig hebben. Zo kwam ik er zelf onlangs achter dat ik voor twee bankrekening paketten betaalde bij mijn bank, terwijl ik er maar een nodig had. Dit bespaarde me €5 per maand, oftwel €60 per jaar.

Jij hebt vast ook uitgaven die je kan stoppen of over kan onderhandelen. Creditcardmaatschappijen, verzekeringen en energiemaatschappijen hebben vaak abonnementen waar je over kan onderhandelen. Je kan ze simpelweg opbellen en vragen of ze een aanbieding voor je hebben. Het kost veel meer geld om aan nieuwe klanten te komen, dan om jou te behouden als klant. Dit kan je vele euro’s opleveren!

Tijdsinvestering: 1 uur

10. Controleer je toeslagen

Je kan veel geld mislopen door geen toeslagen aan te vragen. Onder toeslagen vallen huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en zorgtoeslag.

Je toeslagen kan je hier uitrekenen. Op mijn toeslagen van de Belastingdienst kan je je toeslagen regelen.

Er zijn ook websites, zoals Toeslagen Aanvragen, die je kunnen helpen met het aanvragen van je toeslagen. Zo kan je op een makkelijke manier veel geld verdienen.

Tijdsinvestering: 20 minuten

11. Snel geld verdienen door loonsverhoging te vragen

Dit is een van de meest simpele en effectieve manieren om snel aan geld te komen! Misschien heb je er niet aan gedacht, maar het is wel een manier om elke maand meer geld te hebben.

Door een loonsverhoging heb je niet alleen meer geld; het heeft ook effect op je volgende loonsverhoging en je bonussen. Een bonus is namelijk vaak een bepaald percentage van je loon. Daarnaast is je volgende loonsverhoging weer een percentage van het hogere loon dat je hebt weten te onderhandelen.

Wees goed voorbereid tijdens de loonsonderhandeling en weet dat jij het waard bent om extra loon te ontvangen. Ik bedenk me altijd maar dat het voor een bedrijf kleingeld is en weinig moeite kost en voor mij een groot verschil kan maken.

Tijdsinvestering: 10 minuten en wat lef!

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
Geld bijverdienen – Met deze tips verdien jij extra geld
Online geld verdienen – 16 manieren
Zo kan je investeren met weinig geld

 

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen. Dit artikel maakt gebruik van affiliate links

2023-02-16T10:51:37+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant