Er zijn steeds meer interessante manieren om geld te verdienen met je telefoon. Of je nu op zoek bent naar bijverdiensten, een fulltime inkomen wilt verdienen, of gewoon op zoek bent naar flexibiliteit en vrijheid; er is een manier voor iedereen. Geld verdienen met je telefoon is een aantrekkelijke optie, dat ook helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Hier vind je de beste manieren om geld te verdienen met je telefoon in 2023 en hoeveel je kan verdienen:

Online enquêtes invullen

Er zijn veel bedrijven die geld betalen voor jouw mening. Deze bedrijven zijn namelijk opzoek naar feedback van consumenten. Je kan enquêtes invullen vanaf je telefoon, wanneer het jou uitkomt.

Een voorbeeld van een app waarmee je geld kan verdienen is QuickThoughts. Andere bekende onderzoekspanels zoals Maximiles, Ipsos Isay en LifePoints hebben ook allemaal een app beschikbaar die je gratis kan downloaden. Zo kan je niet alleen via je computer, maar ook via je telefoon enquêtes invullen voor geld.

Afhankelijk van het onderzoeksbureau krijg je uitbetaald in geld of cadeaubonnen.

Hoeveel je verdient hangt af van het aantal beschikbare onderzoeken en de vergoeding per onderzoek. Het is aan te raden je bij meerdere onderzoekspanels aan te melden, om zo ook meer te verdienen.

Verdiensten: 💵
Tijdsinvestering: 💪

Online winkelen

Met cashbackwebsites als CashbackXL kan je geld terug krijgen op je aankopen. Het enige wat je hoeft te doen is de app te gebruiken wanneer je een online aankoop doet. Je krijgt een percentage van je aankoopbedrag terug.

Bekende webshops zoals Thuisbezorgd.nl, Nike, Tommy Hilfiger, de Bijenkorf en MediaMarkt zijn allemaal aangesloten bij CashbackXL.

Zelf heb ik er meer dan 40 euro mee verdiend in een jaar tijd. Lees meer hier: CashbackXL Ervaring – Geld verdienen door te winkelen.

Verdiensten: 💵  💵
Tijdsinvestering: 💪

Beleggen

Beleggingsapps bieden de mogelijkheid om te investeren via je telefoon. Hierdoor kun je je geld laten groeien door te investeren in aandelen, fondsen, maar ook in cryptocurrencies.

Een makkelijke manier om te beginnen met beleggen is met de app Peaks. Peaks is een app waarmee je je wisselgeld belegt. Je koopt bijvoorbeeld een kopje koffie voor voor 2,60 en je geeft de app (vooraf) toestemming om het af te ronden naar 3 euro. Zo gaat er 40 cent naar je Peaks portfolio.

Lees ook: Peaks – Zo verdien ik 50 euro per maand met mijn wisselgeld

Verdiensten: 💵  💵. 💵
Tijdsinvestering: 💪

Freelancing

Via verschillende apps op je telefoon kan jij freelance klussen vinden en deze ook zelf aanbieden.

Een bekend Nederlands platform voor ZZP’ers is Temper. Het platform heeft maar liefst 8,000 klussen beschikbaar, waarvan de meeste in de horeca. De klussen verdienen rond de 20 euro per uur. Via de app kan je gelijk de beschikbare diensten zien.

Fiverr is de internationale marktplaats voor freelance diensten. Met de app kan je zelf je diensten als freelancer aanbieden. Hier vind je vooral digitale diensten, zoals het schrijven van teksten, het creëren van logos of het bewerken van video’s. Wat je achtergrond ook is, kans is groot dat er vraag naar is op Fiverr.

Lees ook: Geld verdienen met Fiverr en Werken via Temper

Tip: Als je je aanmeldt met deze link bij Temper krijg je ook nog eens 20 euro gratis na je derde shift.

Verdiensten: 💵. 💵. 💵
Tijdsinvestering: 💪💪💪

Verkoop spullen

Een makkelijke manier om via je telefoon bij te verdienen, is om je spullen te verkopen. Vaak zijn je spullen van meer waarde dan je denkt!

Wat je ook wilt verkopen, er zijn altijd apps te vinden waar jij je spullen kan aanbieden.

Voor kleding kan je terecht bij United Wardrobe en Vinted.

Bijzondere spullen, zoals een waardevol horloge kan je laten veilen op Catawiki. Ook kan je het natuurlijk op Marktplaats zetten, net als vele andere spullen.

Denk ook eens aan het verkopen van je boeken en studieboeken. Vooral studieboeken kunnen een leuk bedrag opleveren. Dit kan je doen via  Booknext. Heb jij nog samenvattingen van tijdens je studie? Via Stuvia kan je je samenvatting uploaden, de prijs bepalen en geld verdienen als het verkocht wordt. Stuvia heeft nog geen app, maar werkt wel heel makkelijk via je telefoon.

Verdiensten: 💵. 💵
Tijdsinvestering: 💪

Fotograferen

Als jij goed kan fotograferen, kan je hier ook geld mee verdienen met je telefoon.

Scoopshot is een app waarmee je geld kunt verdienen door foto’s en video’s te maken. In de app vind je opdrachten van bedrijven die opzoek zijn naar materiaal voor bijvoorbeeld hun sociale media, website of reclamecampagne.

Je meldt je aan voor opdrachten die bedrijven uitzetten. Vervolgens upload je je eigen gemaakte foto. Als jouw foto wordt uitgekozen krijg je hier een bedrag voor. Dit kan oplopen tot wel 100 euro per foto.

Je kunt zelf bepalen welke opdrachten je aanneemt en hoeveel tijd je eraan besteedt. Dit maakt Scoopshot een flexibele en makkelijke manier om geld te verdienen met je telefoon.

Verdiensten: 💵. 💵
Tijdsinvestering: 💪💪

Geld verdienen met wandelen

De app Sweatcoin maakt het mogelijk om geld te verdienen door te wandelen. Het is een fitnessapp die je beweging registreert en je daarvoor beloont.

Je kan je dagelijkse stappen omzetten in Sweatcoins. Je kan je Sweatcoins weer inwisselen voor gadgets, cadeaubonnen of ervaringen. Ook kan je je Sweatcoins overzetten naar PayPal, zodat je dus daadwerkelijk geld verdient met lopen!

Dat het een populaire app is, blijkt wel uit het feit dat maar liefst 120 miljoen mensen dit wereldwijd gebruiken.

Het duurt wel even voordat je je Sweatcoins kan inwisselen voor cadeaus en geld, maar het is wel een hele leuke en gezonde manier om geld via je telefoon te verdienen.

Verdiensten: 💵
Tijdsinvestering: 💪💪

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen. Dit artikel maakt gebruik van affiliate links