Ga aan de slag bij Temper

Ben je student en wil je graag iets bijverdienen? Of ben je net afgestudeerd en wil je graag zelf bepalen wanneer je werkt of wanneer het jou uitkomt? Bepaal je graag zelf tegen welk tarief je werkt? Als het antwoord op deze vragen ja is dan is werken bij Temper echt iets voor jou! Kies uit ruim 8,000 klussen, vooral op horeca gebied. Werken bij temper geeft je vrijheid en het werkt heel eenvoudig. Je vult je profiel in, kiest een klus uit en gaat aan de slag.

Wat is Temper?

Bij Temper werk je voor jezelf en bepaal jij de opdrachten. Je krijgt bij Temper de vrijheid om zelf te bepalen welke klussen je wel of niet wilt aannemen. Daarnaast is het ook heel eenvoudig om te beginnen. Je maakt een profiel aan bij Temper met alle nodige informatie, zodat opdrachtgevers weten wie je bent en of je geschikt bent voor de klus. Met ruim 8,000 klussen heb je veel mogelijkheden en zit er altijd iets voor je bij. Als de opdrachtgever jou kiest voor de klus dan kan je aan de slag. Op de site vind je alle informatie.

20 euro gratis? Als je je aanmeldt met deze speciale vriendenlink bij Temper krijg je 20 euro! Dit wordt uitbetaald als jij 3 shifts via Temper hebt gewerkt.

Alle informatie overzichtelijk op de site

Je ziet op de website van Temper meteen alle informatie. Zo staan de opdrachtgevers erbij, zodat je meteen weet bij welke bedrijven je aan de slag kan. Daarnaast staat op de site een handige lijst waarop staat wat je gemiddeld per branche verdiend. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Zoek tussen alle klussen of filter eenvoudig waarnaar je op zoek bent. Zoek binnen de horeca, catering of misschien is werken als kok wel iets voor jou. Filter daarna op regio en zie meteen het overzicht van alle klussen die voor jou geschikt zijn. Je ziet meteen voor welke data en tijden de opdrachtgevers iemand zoeken en wat je per uur verdient.

Dit verdien je gemiddeld per uur:

werken bij temper

Bron: Temper

Factureer je klus en krijg betaald

Je hebt de klus uitgevoerd en dan? Geef na de klus aan hoeveel uren je hebt gemaakt en haal hier de pauzes vanaf. De opdrachtgever controleert het en de uren worden bij een akkoord gefactureerd. Krijg binnen 3 werkdagen uitbetaald en betaal 2,9 procent van het factuurbedrag of wacht de standaard betaaltermijn van 14 of 30 dagen af. Op die manier heb jij alle controle in handen.

Als je meer dan één keer via Temper werkt dan heb je een BTW-nummer nodig. Dit kan gemakkelijk door het Opgaaf Startende Onderneming(OSO)-formulier in te vullen. Dit duurt gemiddeld twee weken en is gratis. Of schrijf je in bij de Kamer van Koophandel. Dit duurt tussen vier en acht dagen, kost eenmalig vijftig euro en geeft je veel zekerheid.

Belastingaangifte

Als je als freelancer aan de slag gaat bij Temper dan is het belangrijk om je belastingaangifte goed in te vullen. Je bent namelijk verplicht om omzet- en inkomstenbelasting af te dragen. Toch draag je minder belasting af dan als je gaat werken in loondienst. Je betaalt als ZZP’er over je eerste 7600 euro geen belasting vanwege arbeids- en algemene heffingskortingen en MKB-winstvrijstelling. Vaak blijven studenten met een bijbaantje onder die grens en betalen dus uiteindelijk zelfs helemaal geen belasting over hun werk.

Voor- en nadelen

Door bij Temper te werken verdien je vaak meer dan door in dienst te gaan bij een werkgever. Daarnaast heb je veel vrijheid, doordat je zelf kunt bepalen waar, wanneer en tegen welk tarief je wilt werken. Op die manier kun je je werk goed afstemmen op je privé leven en kun jij dus zelf de ideale balans zoeken.

Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan dit soort werk. Zo krijg je niet betaald als je ziek bent en kun je een boete krijgen van 100 euro als je je ziek meldt terwijl je de klus al aangenomen hebt. Ook ben je niet verzekerd bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Bekijk dus ook de risico’s voordat je kiest om te werken als freelancer bij Temper. Maar kijk ook vooral naar de voordelen van dit werk. Werk in alle vrijheid en betaal weinig tot geen belasting als student.

Temper is het ZZP horeca platform

Als je nog meer informatie wilt dan kun je deze vinden op de website van Temper. Zij leggen alles haarfijn uit, zodat je weloverwogen aan de slag kunt gaan. Anderen zijn jou voorgegaan en delen hun ervaringen met werken via Temper. Zo beoordeelt bijna tachtig procent het werken bij Temper met een goed of uitstekend. Daarnaast vind je op Temper met bijna 8000 klussen altijd wel de juiste klus, vooral op het gebied van horeca. Temper is niet voor niets het platform voor ZZP’ers in de horeca.

20 euro gratis?

Als je je aanmeldt met een speciale vriendenlink bij Temper krijg je gratis geld! Als jij je aanmeldt via deze link krijg je 20 euro van Temper. De 20 euro wordt uitbetaald als jij 3 shifts via Temper hebt gewerkt.

Ik wil ook via Temper aan de slag