Affiliate Marketing Cursus – De Beste Geselecteerd:

Ben je op zoek naar de beste affiliate marketing cursus? In een affiliate marketing cursus kan je alles leren over affiliate marketing. Ideaal voor je als begint met affiliate marketing, maar ook als je al wat over affiliate marketing weet.

Met affiliate marketing kan je geld verdienen door producten of diensten te promoten. Dit doe je door een unieke link of code te delen die naar een product of dienst verwijst. Als iemand iets koopt via die link, dan krijg jij een commissie uitbetaald. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van de verkoop.

Een voordeel van affiliate marketing is dat je geen eigen product of dienst hoeft te hebben. Dit bespaart je tijd en geld. Zo hoef je niet te investeren in het ontwikkelen of produceren van een eigen product. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de opslag en verzending van producten, of het aanbieden van klantenservice. Alles wordt namelijk geregeld door de bedrijven waarmee je samenwerkt.

In onderstaande affiliate marketing cursussen leer je alles over dit interessante verdienmodel. Voor de selectie van de cursussen is gekeken naar de maker van de cursus. Heeft diegene bewezen succes met affiliate marketing? Ook is gekeken naar de reviews van cursisten. Zijn deze tevreden en behalen ze succes? Daarnaast is gelet op de kwaliteit van de inhoud en de prijs. Krijg je waar voor je geld?

Samenvatting Beste Affiliate Marketing Cursus:  

Beste Affiliate Maketing Cursus – Succes Met Affiliate Marketing – Nicole van Roekel

affiliate marketing cursus

Ik volg Nicole al een tijdje en ben elke keer onder de indruk van hoeveel ze weet over affiliate marketing. Ze heeft zelf 8 succesvolle websites opgericht die haar maandelijks duizenden euro’s opleveren. Nu geeft ze haar kennis door in haar Succes Met Affiliate Marketing cursus.

In de cursus deelt ze haar beste tips, voorbeelden, succesformules én actiepunten om ook een succesvolle affiliate website te bouwen. Ze geeft ook een exclusief kijkje in haar eigen affiliate projecten.

Prijs: €99

Met de code succesmetaffiliatemarketing10 krijg je ook nog eens 10% korting!


Beste Affiliate Marketing Community – Affiliate Marketing Revolutie – Jacko Meijaard

affiliate marketing cursus 47 euro

Jacko Meijaard heeft een populaire cursus met een grote community. De Affiliate Marketing Revolutie en Internet Marketing Community. Dit is een van de bekendste cursussen op het gebied van affiliate marketing. Jacko heeft zelf een passief inkomen van meer dan €10,000 per maand opgebouwd met affiliate marketing. In zijn cursus gaat hij jou hetzelfde leren.

In de cursus legt hij stap voor stap uit hoe je geld kan verdienen op het internet door middel van affiliate marketing. Hij laat je zien hoe je een vrij leven kan leven dankzij het internet. Daarnaast krijg je toegang tot de grootste Internet Marketing community van Nederland

Prijs: €47


Beste Membership – Become Financially Free Membership – Rowena Rousseau

affiliate marketing cursus

Ik ben zelf lid van het membership van Rowena Rousseau en hier kan je alles leren over passief inkomen. Zo kan je hier ook leren over affiliate marketing. Je leert hoe je affiliate marketing toepast op websites, blogs e-mails en in digitale producten. Voor slechts 14,95 per maand heb je toegang tot de hele academy.

Dit is zeker interessant als je ook interesse hebt in andere passieve verdienmodellen en support fijn vindt. Het membership heeft een actief forum waar je onbeperkt vragen kan stellen en elke maand een workshop waar je samen met Rowena werkt aan je verdienmodellen.

Prijs: vanaf €14,95 per maand

Met de code XA8HUIW krijg je ook nog eens 20% korting op de eerste maand!


Andere Affiliate Marketing Cursussen:


 The Ultimate Affiliate Marketing Guide – Rowena Rousseau

Rowena Rousseau heeft ook een los product gemaakt over affiliate marketing: The Ultimate Affiliate Marketing Guide. Rowena verdient zelf geld met affiliate marketing en leert je in deze guide hoe je met de juiste stappen en strategieën maandelijks €3500+ aan commissie kan verdienen.

Op de website staat te lezen hoe de guide al bijna 3000 keer verkocht is. Het team ontvangt wekelijks screenshots van mensen die door deze guide inkomende affiliate commissies ontvangen.

Prijs: €27. Eenmalige korting


Money Mastermind – Jelline Brands

affiliate marketing cursus kopenIn het membership van Jelline Brands kan je ook genoeg leren over affiliate marketing. In haar membership leer je van 15 Nederlanse ondernemers en miljonairs hoe je succesvol online geld kunt verdienen. Het is dus net als het membership van Rowena, vooral heel geschikt als je over verschillende online verdienmodellen wilt leren.

Jacko Meijaard is een van de bekendste Nederlandse affiliate marketeers. Hij leert je in het membership van Jelline alles over affiliate marketing. Daarnaast krijg je toegang tot een netwerk met gelijkgestemde en amtitieuze mede-ondernemers. Zo kan je netwerken, vragen stellen en elkaar motiveren.

Prijs: €19,99 per maand


Affiliate Held Academy – Jari Dohmen

affiliate held academy

Jari kon zijn baan als fysiotherapeut opzeggen door zijn affiliate inkomsten. In de Affiliate Held Academy leer je hoe je online geld kan verdienen met je eigen website. Hij deelt zijn exacte tactieken waarmee hij duizenden euro’s per maand verdient.

Ook deelt hij een van zijn eigen succesvolle affiliate websites met je. Zo weet je hoe hij zelf te werk gaat en kan je daarvan leren! Je gaat aan de slag met waardevolle video’s, krachtige praktijkvoorbeelden en stap-voor-stap instructies.

Prijs: €47

Veelgestelde vragen:

Kan je echt rijk worden met affiliate marketing?

Het is zeker mogelijk om geld te verdienen met affiliate marketing. Het is echter wel hard werken, uitproberen en doorzetten. Vooral het opzetten van affiliate marketing kan veel tijd en moeite kosten. Als het eenmaal staat dan heeft het minder aandacht nodig.

Hoe moeilijk is affiliate marketing?

Het principe van affiliate marketing is vrij eenvoudig; je verdient geld door producten of diensten te promoten. De kennis die je daarvoor nodig hebt, kan echter wel wat lastiger zijn. Denk hierbij aan het opzetten van een website, het kiezen van een niche en het schrijven van goede content. Bovenstaande cursussen helpen je opweg met affiliate marketing.

Heb je een website nodig voor affiliate marketing?

Nee, je hebt geen website nodig voor affiliate marketing. Je kan namelijk ook de affiliate links delen op social media, zoals Pinterest, TikTok en YouTube.

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2023-12-27T19:37:39+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter, carrière coach en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant