Bol.com Cadeaukaart Kopen

De Bol.com cadeaukaart is leuk om te geven en te krijgen! De Bol.com cadeaukaart is bijvoorbeeld leuk als housewarming cadeau, als cadeau voor het afstuderen of voor een collega! Zeker als je iemand niet zo goed kent is dit een handig cadeau. Een Bol.com cadeaukaart komt namelijk altijd van pas! Met een kaart heb je namelijk toegang tot miljoenen cadeaus. Hier lees je hoe je de Bol.com cadeaukaart kan kopen:

Bol.com heeft een digitale en een fysieke cadeaukaart. Bij beide kan je kiezen uit de volgende ontwerpen:

Bol.com cadeaukaart kopen

Je ziet dat er voor elke gelegenheid wel een cadeaukaart is. Zo zijn er kaarten om beterschap te wensen, een trouwerij te vieren of een verjaardag. Ook zijn er kaarten speciaal voor vaders en moeders. Of om sorry te zeggen.

Je kan zelf een bedrag kiezen voor de Bol.com cadeaubon. Bij de fysieke kaart kan je een rond bedrag tussen de 5 en 100 euro geven. Bij de digitale cadeaukaarten ligt dit bedrag tussen de 5 en 150 euro. Je kan elke gewenste waarde hiertussen kiezen:

Bol.com cadeaukaart kopen
Vervolgens kan je een boodschap voor de ontvanger erbij zetten. Bij de digitale cadeaukaart voer je het e-mail adres van de ontvanger in en bij de fysieke cadeaukaart het adres.

De ontvanger krijgt een code die hij of zij kan inwisselen tijdens het bestelproces bij Bol.com. Het bedrag kan in delen of in een keer besteed worden. Zo simpel is het!

Hier kan je een Bol.com cadeaukaart kopen.

Veelgestelde vragen over de Bol.com kaart:

Waar kan je de Bol.com cadeaukaart kopen?

Je kan de Bol.com cadeaukaart kopen bij Primera, Albert Heijn, Jumbo, Bruna en alle VVV-vestigingen in Nederland. Je kan kiezen voor iedere gewenste waarde tussen de 5 en 150 euro. De kaart kan je alleen activeren in de winkel waar je deze koopt. Je kan natuurlijk ook de Bol.com kaart op Bol.com zelf aanschaffen.

Hoelang is de Bol.com cadeaukaart geldig?

De cadeaubon is in de meeste gevallen 3 jaar geldig. Via de cadeaukaart saldochecker zie je hoe lang hij nog geldig is.

Kan je een Bol.com cadeaukaart kopen met Air Miles?

Ja, je kan je Air Miles inwisselen voor een Bol.com cadeaukaart op de website van Albert Heijn. Je kan vijf verschillende cadeaukaarten kopen:

  • 5 euro (1000 Air Miles)
  • 10 euro (2000 Air Miles)
  • 15 euro (3000 Air Miles)
  • 20 euro (4000 Air Miles)
  • 25 euro (5000 Air Miles)

Je kan niet meer Air Miles inwisselen voor een hogere waarde. Wel kan je meerdere cadeaukaarten bestellen.

Kan je een Bol.com cadeaukaart kopen met een VVV cadeaukaart?

Ja, je kan je VVV cadeaukaart inwisselen voor een Bol.com cadeaubon op de website van VVV. De bon is binnen 1 uur in je mail en direct in te wisselen op Bol.com

Kan je een Bol.com cadeaukaart met korting kopen?

Bol.com heeft geregeld actiecodes, maar deze zijn vaak niet geldig op de cadeaubonnen. Een handige manier om bij Bol.com te bestellen is bijvoorbeeld via CashbackXL. Je krijgt hier namelijk 4% cashback op Bol.com. Je koopt op CashbackXL een Bol.com bon. De code van de bon staat binnen 1 minuut op je CashbackXL account. De cashback wordt ook direct aan je account toegevoegd. Als je een bon van 50 euro koopt, geef je dus eigenlijk maar 48 euro uit. Let op! Je kan deze bon niet gebruiken om Bol.com cadeaubonnen aan te schaffen.

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2022-12-27T22:09:07+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant