Ben je op zoek naar een leuk afstudeercadeau voor een belangrijke vrouw in je leven? Misschien studeert je vriendin of dochter af en ben je opzoek naar een leuk cadeau. Of misschien studeer je zelf af en heb je wat cadeau inspiratie nodig. Afstuderen is een bijzonder moment in het leven en hier hoort een origineel en persoonlijk cadeau bij. In dit artikel vind je originele tips en ideeën voor de perfecte afstudeercadeaus voor vrouwen:

Droogbloemen

afstudeercadeau vrouwen

De interieurtrend van dit jaar zijn droogbloemen. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook lang houdbaar en hebben geen onderhoud nodig. De boeketten worden handgemaakt en bestaan uit verschillende soorten bloemen. Het boeket is voor €32,95 hier te bestellen.

Structuurjunkie – planner

afstudeercadeau vrouwen

Bij afstudeerders verandert er veel in de dagelijkse planning; van dagen in de collegebanken naar het werkende leven. De Structuurjunkie planner biedt een handig en simpel overzicht voor het plannen van je dagen. Je kan er ook to do lists in opschrijven. De planner is voor €18,99 hier te koop.

Chloé Eau de Parfum

afstudeercadeau vrouw

 

Een mooi afstudeercadeau voor vrouwen is een luchtje. Deze parfum van Chloé is een Oriëntaals Bloemige geur en een van de best verkochtje luchtjes van het merk. Het parfum is voor €67,65 per 75 ml hier te verkijgen.

UitMUNTend Kweekset

afstudeercadeau vrouwen

Dit leuke kweeksetje past zo door de brievenbus. Een origineel alternatief voor een kaart. Deze kweekset bevat muntzaden en een zakje bijenlokker zaden. Ook zitten er instructies bij. De UitMUNTend kweekset is voor €10,16 hier te bestellen.

Dopper drinkfles

afstudeercadeau vrouwen

 

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi! Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval. Ideaal voor iedere afstudeerder die zich bewust is van het milieu. De Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaatwasmachinebestendig. De dopper is voor €12,50 hier te koop.

Oorbellen met Swarovski Crystal Moonlight

afstudeercadeau vrouwen

 

Zilveren oorbellen vervaardigd met kristallen van Swarovski. Perfect voor speciale gelegenheden en een mooi afstudeercadeau. De oorbellen zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende kleuren. De oorbellen zijn voor €37,95 hier te koop.

Geurkaars

afstudeercadeau vrouw

Afgestudeerden kunnen vaak wel wat ontspanning gebruiken! Deze geurkeurs van Rituals is op basis van Rijstmelk & Kersenbloesem en gaat 50 uur mee. De Rijstmelk en Kersenbloesem geven een zoet en romig aroma. De geurkaars is voor €19,90 hier te koop.

Boek – Babe, you got this

afstudeercadeau vrouw

Een boek vol met handvatten die je kunenn helpen met het verwezenlijken van je dromen. In het boek staan interviews met meer dan twintig inspirerende en succesvolle vrouwelijke ondernemers. Hoe bouw je een ultiem netwerk op? Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Het boek is voor €20,99 hier te koop.

Dior Addict Lip Glow Lipbalsem 

afstudeercadeau vrouwen

Dior Lip Glow is dé must have van make-upartists voor de modeshows van Dior, de favoriete lipbalsem om de lippen mooier te maken. Ook leuk als afstudeercadeau voor vrouwen! De lipbalsem is voor €40,40 hier te koop.

O’dor Aroma Diffuser

afstudeercadeau vrouw

Met deze aroma diffuser kan je je favourite geur in huis verspreiden. De diffuser staat mooi in elk interieur en is in 14 lichtstanden in te stellen. Leuk als afstudeercadeau voor vrouwen die van aromatherpie en essentiele olien houden! De diffuser is voor €42,95 hier te koop.

Boek – Stek je plant

afstudeercadeau vrouwen

Iris is als Mama Botanica een van de bekendste plantenbloggers van Nederland. In 2019 kwam haar eerste boek Stek je plant uit, dat door plantenliefhebbers wordt omschreven als ‘de stekjes-bijbel’. Het boek is voor €27,95 hier te koop.

Riverdale Geurstokjes Couture 

afstudeercadeau vrouwen

Deze Couture geurstokjes verspreiden langzaam een fijne geur in de ruimte. Het rijke, kruidige aroma met een zweem van munt en hout gaat goed samen met houtachtige noten. De geurstokjes zijn voor €15,95 hier te koop.

 

Nog meer inspiratie voor afstudeercadeaus nodig?
Afstudeercadeaus voor elk budget
Afstudeercadeaus voor mannen