Housewarming Cadeaus van Hema

Na je afstuderen kunnen er weleens veel housewarming feestjes in je agenda staan! Van studentenwoning naar zelfstandig wonen, je eerste koophuis, samenwonen of een andere stad. Na de studie kan er veel veranderen in je woonsituatie. Hier vind je de leukste housewarming cadeaus van de HEMA:

Mok

housewarming cadeaus hema

Een mok is altijd een handig cadeau voor in huis! Op deze mintgroene mok staat de tekst ’thankful grateful blessed’. De mok is voor €4,50 hier te koop.

Schaal

housewarming cadeaus hema

Bij HEMA kan je veel servies kopen. Dat doet het altijd goed op een housewarming! Deze schaal is gemaakt van aardewerk. Er zijn ook bijpassende borden van. De schaal is voor €6 hier te koop.

Plaid

housewarming cadeaus hema

Deze geelbruine fleece plaid staat mooi op elke bank. Het plaid is voor €6,50 hier te koop.

Geurkaars

In deze bruine, glazen pot zit een witte geurkaars in de geur jasmijn en lelietjevandalen. De kaars brandt ongeveer 110 uur. De kaars is voor €9 hier te koop.

Nog meer housewarming cadeaus HEMA

Borrelhapjes Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek is het derde boek van blogger Laura Kieft. Je vindt in dit boek ruim 150 borrelhapjes. Je kan het boek voor €24,99 hier kopen.

Theepot

Deze schattige roze theepot heeft een dessign van witte bloemen. Leuk als je een housewarming van vriendinnen hebt! De theepot is voor €9 hier te koop.

Borrelplank

housewarming cadeaus hema

Een grote borrelplank van acaciahout. Ideaal voor het uitserveren van borrelhapjes, antipasta of lekkere kaasjes in een nieuw huis! De borrelplank is voor €17 hier te koop.

Misschien vind je dit ook leuk:
– De Leukste Housewarming Cadeaus 
De Leukste Housewarming Cadeau van Xenos
– De Leukste Afstudeercadeaus 
De Leukste Cadeaus voor Collega’s

2023-09-28T07:33:37+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.
Ga naar de bovenkant