De Leukste Housewarming Cadeaus voor Mannen

Een cadeau kopen voor een housewarming is niet altijd makkelijk. Zeker niet voor een man! Hier vind je de leukste housewarming cadeaus voor mannen:

Bierbrouwpakket


housewarming man

Met een bierbrouwpakket kan een man zijn creatieve kunsten laten zien en zelf heerlijk bier brouwen. Het pakket bevat vers geschroot en verpakt mout, hop en gist. Ook bevat het pakket een hydrometer, maatglas en een digitale thermometer zodat je gelijk aan de slag kunt. Het bierbrouwpakket is voor €62,95 hier te koop.

Het ultieme mannenkookboek 

housewarming cadeau manEen kookboek staat mooi in de keuken van elk nieuw huis. Praktisch is het natuurlijk ook! In dit mannen kookboek staan recepten voor elk type man; vleeseters, familiemannen en de beginnende kok. De schrijver van het boek belooft dat de recepten altijd lukken. Je kan natuurlijk ook een ander kookboek cadeau geven. Welke keuken houdt degene voor wie je een cadeau zoekt bijvoorbeeld van? Dit kookboek is voor €13,99 hier te koop.

Planten

housewarming man

Planten staan leuk in elk huis. Wist je dat planten ook nog eens heel gezond zijn om in huis te hebben? Deze kamerplanten zijn namelijk allemaal luchtzuiverend. Plant In A Box levert ook sets van planten die heel sterk zijn en sets van palmplanten. De planten zijn 25-40 centimeter en worden geleverd in potten. De planten zijn voor €19,95 hier te bestellen.

Princess Aerofryer

housewarming cadeaus

Voor de man die van gemak in de keuken houdt is de Princess Aerofryer ideaal. Hiermee kan je gezond frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Wist je dat je maar liefst 800 gram friet in de aerofryer kan bakken? Ook kan je vlees, vis en cake gemakkelijk bereiden met de aerofyer. De aerofyer is voor €59,99 hier te koop.

Kettlebell

housewarming cadeau manVoor elke man die van sporten houdt is een kettlebell een mooi cadeau. Misschien wilt iemand zelfs wel een speciale ruimte in huis maken om te trainen. Daarbij komt een kettebell goed van pas. Kettlebell training is een snelle en effectieve manier om alle spieren in het lichaam te trainen. Kettlebells zijn te verkrijgen in verschillende gewichten. De kettlebell 10 kilo is voor €29,99 hier te koop.

Gezelschapsspel

housewarming cadeau man

Een gezelschapsspel, zoals Exploding Kittens, is een leuk housewarming cadeau voor mannen. Misschien kan je het al op de housewarming zelf spelen. Of anders komt het vast goed van pas als er vrienden over de vloer zijn. Exploding Kittens is makkelijk te begrijpen en hilariteit gegarandeerd! Exploding Kittens is voor €19,59 hier te koop.

Wijnglazen housewarming cadeau man

Voor de wijnliefhebbern mogen deze glazen niet ontbreken. De glazen hebben een brede kelk, wat ervoor zorgt dat de wijnaroma’s goed tot uiting komen. Het glas is kristalhelder, krasvast en geschikt voor de vaatwasser. De wijnglazen zijn voor €24,95 hier te koop.

Thuis bioscoop pakket 

housewarming cadeau man

Lekker ontspannen met popcorn en een film erbij. Zelf of met vrienden. Dit Thuis bioscoop pakket is een leuk housewarming cadeau voor een man. Je krijgt een Movie Gift Card van meJane, popcorn en M&M’s. MeJane is een streamingdienst met de laatste bioscoopfilms en filmklassiekers. Je kan ook een persoonlijke boodschap bijvoegen. Het pakket is voor €14,95 hier te bestellen.

Mini Beamer 

housewarming cadeau mannen

Je thuisbioscoop is niet compleet zonder je eigen beamer! Zo kan je op een groot scherm in hoge kwaliteit van je films en series genieten. Met deze beamer kan je wel tot op 5 meter afstand projecteren. Het is geen goedkoop cadeau, maar je kan ook met vrienden allemaal wat inleggen. De mini beamer is voor €132,99 hier te bestellen.

Do it yourself cocktailhousewarming cadeau man

 

Een creatief housearming cadeau voor een man is het meenemen van cocktails die je zelf kan maken! Deze Cubra Libre cocktail heeft alleen nog rum nodig en je kan er wel 1 liter cocktail mee maken. Voor een alocholvrije cocktail voeg je bruiswater of Sprite toe. Laat het 2 dagen staan en je cocktail is klaar om te drinken. De DIY cocktail is er ook in de smaken Pornstar Martini, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Pink Mojito, Daiquiri, Strawberry Margarita en nog vele andere. De cocktail is voor €12,99 hier te bestellen.

 

Misschien vind je dit ook leuk:
De Leukste Housewarming Cadeaus
Housewarming Cadeaus van Hema
Housewarming Cadeaus van Xenos 
Housewarming Organiseren?

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2023-01-20T20:55:21+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant