Ben je op zoek naar een leuk afstudeercadeau voor een belangrijke man in je leven? Misschien studeert je vriend of zoon af en ben je opzoek naar een leuk cadeau. Of misschien studeer je zelf af en heb je wat cadeau inspiratie nodig. Afstuderen is een bijzonder moment in het leven en hier hoort een origineel en persoonlijk cadeau bij. In dit artikel vind je originele tips en ideeën voor de perfecte afstudeercadeaus voor mannen:

Bose Noise Cancelling Headphones

afstudeercadeau mannen

Een mooi afstudeercadeau voor mannen zijn deze noise cancelling headphones van Bose. Ideaal voor iedereen die muziek in de hoogste kwaliteit wilt luisteren. Ook zijn de headphones geschikt als je geconcentreerd wilt werken, aangezien het omgevingsgeluid dempt. De headphones zijn voor €279 hier te koop.

Laptoptas

afstudeercadeau mannen

Voor de afgestudeerde man die aan het werk gaat, kan deze tas een geschikt cadeau zijn. In de tas past een laptop, A4 documenten en een iPad of tablet. De tas is voor €79 hier te koop.

Philips Perfect Draft – Thuistap

afstudeercadeau mannen

Het afstuderen vieren met een vers getapt biertje! Met deze thuistap kan je thuis je eigen biertjes tappen. Leuk op feestjes en een origineel afstudeercadeau voor mannen! De thuistap is voor €239 hier te koop.

Catan basisspel

afstudeercadeau mannen

Wie zegt dat spelletjes alleen voor kinderen zijn? Ook voor afstudeerders is een spel een leuk cadeau, ideaal voor avonden met vrienden! Het Catan basisspel is voor €32,95 hier te koop.

Hugo Bosch – Eau de Toilette 

afstudeercadeau mannen

Een luchtje is altijd een mooi cadeau. Boss Bottled van Hugo Boss is een houtachtig kruidige geur voor heren. Het is voor €42 per 100 ml hier te koop.

Think and Grow Rich

afstudeercadeau mannen

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. Het boek is maar liefst 70 miljoen keer verkocht. Verplichte kost dus voor afstudeerders die aan het werkende leven beginnen! Het boek is voor €21,90 hier te koop.

Dopper Insulated thermosfles

afstudeercadeaus mannen

Door het drinken van kraanwater uit je Dopper Insulated Blazing Black (of zijn wederhelft, de Dopper Insulated Wavy White), bescherm je jouw eigen stukje schone oceaan. En jij laat geen wegwerpflesje meer binnen! De Dopper houdt water 9 uur warm of 24 uur koud. Het is voor €34,50 hier te koop.

Kookboek – Lekker Fred

afstudeercadeau mannen

Ga mee op zoektocht naar je culinaire zelf in het boek van Fred. Voor afstudeerders die zich willen uitsloven in de keuken. Het boek is voor €25 hier te koop.

TravelMore XL Rugzak

afstudeercadeau mannen

De TravelMore Jetpack XL is de ideale rugzak voor als je dagelijks je laptop en vele andere essentials mee wilt nemen. De rugzak biedt extra veel opbergruimte, een gevoerd 15.6 inch laptop compartiment, is spatwaterdicht en heeft gewatteerde schouderbanden. De rugzak is voor €33,95 hier te koop.

Rituals – The Ritual of Samurai geschenkset

afstudeercadeau mannen

Deze prachtige giftset is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen na het afstuderen! De geschenkset bevat een doucheschuim, verkoelende douchegel, scheercrème en deodorant. De set is voor €17,91 hier te koop.

Google Chromecast

afstudeercadeaus mannen

Met de Chromecast Ultra kan je genieten van online multimedia op je TV. Ook kan je films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer streamen. De Chromecast is voor €79,99 hier te koop.

Nog meer inspiratie voor afstudeercadeaus nodig?
– Afstudeercadeaus voor elk budget
Afstudeercadeaus voor vrouwen