Ben je opzoek naar avontuur? Hou je van reizen? Of gewoon van veel geld verdienen? Dit zijn de leukste banen:

leukste banen

Banen die flexibel zijn

De 9-5 cultuur is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er ook genoeg banen waarbij je je tijd zelf kan indelen. Denk bijvoorbeeld aan online werk als virtuele assistent, het starten van je eigen website of het uitvoeren van freelance werk.

Banen vanuit huis 

Thuiswerkvacatures, oftwel werk dat je vanuit huis kan doen, zijn erg populair. Er zijn talloze manieren om geld te verdienen vanuit huis. Van inpakwerk tot callcenter medewerker en van social media strategist tot het invullen van enquêtes

Banen die duurzaam zijn

Met duurzaam werk worden werkzaamheden bedoelt die bijdragen aan een betere, duurzame wereld. Mens, milieu en economie zijn met elkaar in evenwicht. Je kan bijvoorbeeld bij een duurzame organisatie werken of de duurzaamheid van bedrijven verbeteren als sustainability specialist.

Banen van de toekomst

Kan je nu geen leuke baan vinden? Bereid je dan alvast voor op een leuke baan in de toekomst. De banen die over 10 jaar bestaan, zijn nu immers nog geeneens uitgevonden. De verwachting is dat er bijvoorbeeld steeds meer banen in blockchain, 3D printen en virtual reality gecreëerd zullen worden.

Banen waarbij je veel kan reizen

Als je van reizen houdt kan een baan waarbij je veel onderweg bent heel leuk zijn! Denk hierbij aan banen als inkoper, consultant en natuurlijk als steward of stewardess. Je kan ook overwegen om een baan in het buitenland te zoeken.

Banen die veel geld verdienen

Een baan waarbij je veel geld verdient hoeft niet altijd leuk te zijn, maar veel geld verdienen is wel heel leuk. Beroepen als tandarts, piloot, advocaat en psychiater verdienen allemaal erg goed.

Een baan die bij je past 

Een baan die bij je past, is vaak ook een leuke baan. Het is niet altijd makkelijk om erachter te komen welke baan bij je past. Je moet jezelf afvragen wie je bent en waar je energie van krijgt. Beroepentesten kunnen je hierbij helpen.

Wat zijn volgens jou de leukste banen?