Je bent afgestudeerd! Tijd om dit te vieren! Hier vind je de leukste geslaagd versiering. Denk aan vlaggen, balonnen, maar ook leuke taarten die je zelf kan bedrukken. Alles is te koop bij bekende winkels als Hema, Xenos, Action en Bol.com:

Geslaagd versiering

Vlaggenlijn

 

Versier de ruimte met deze 4 meter lange vlaggenlijn van de HEMA. De vlaggen zijn goudkleurig. De vlaggenlijn is hier voor €1,50 te koop

Balonnen

geslaagd versiering balonnen

Deze metallic gouden balonnen van de Xenos staan heel feestelijk als versiering. In de verpakking zitten 9 stuks. De balonnen zijn voor €2,79 hier te koop.

Sjerp

geslaagd versiering sjerp

Verras de geslaagde met deze sjerp bedrukt met de tekst graduate. Zo kan iedereen zien wie er geslaagd is! De sjerp is voor €4,59 hier te koop

Folie Ballonnen 

 

geslaagd versiering

Een goudkleurige folie ballon in de vorm van een letter met een handig rietje om de ballon op te blazen. De balonnen zijn voor €1 per stuk hier te koop.

Glittergordijn

geslaagd versiering

De kamer ziet er gelijk feestelijk uit met dit glimmende glittergordijn. Het gordijn heeft gekleurde stipjes. Het glittergordijn is voor €3 hier te koop

Bord Cheers

geslaagd versiering

Deze feestelijke bordjes van de Xenos zijn heel geschikt als geslaagd versiering. Ze zijn per 8 te verkrijgen. De bordjes zijn voor €1,99 hier te koop.

Geslaagd taart versiering

Fototompouche

geslaagd versiering

Deze HEMA tompoucen zijn gemaakt van krokant bladerdeeg, gevuld met onze luchtige vulling en gedecoreerd met een eigen gekozen foto, tekening en/of tekst. Je ontvangt 12 mini tompoucen met dezelfde opdruk. De fototompouches zijn voor €14 hier te bestellen.

Fototaart

geslaagd versiering

De HEMA fototaart kan je bedrukken met je eigen foto of tekening. De fototaart bestaat uit een luchtige cake met banketvulling, frisse frambozen fruitjam, kleurrijke druppels en natuurlijk jouw foto of tekening. De taart is voor €37 hier te koop.

Misschien vind je dit ook leuk:
De leukste afstudeercadeaus 

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links