Na je afstuderen kunnen er weleens veel housewarming feestjes in je agenda staan! Van studentenwoning naar zelfstandig wonen, je eerste koophuis, samenwonen of een andere stad. Na de studie kan er veel veranderen in je woonsituatie. Hier vind je de leukste housewarming cadeaus van de Xenos:

Vaas Cheetah 

housewarming cadeau xenos

Deze vaas is gemaakt van bruin glas met luipaard print. Een mooie aanwinst voor elk interieur! De vaas is ook in andere kleuren te verkrijgen. De vaas is voor €17,99 hier te koop.

Rotan Plantenbak 

housewarming cadeau xenos

In deze rotan plantenbank komt elke plant tot zijn recht! De plantenbak is gemaakt van rotan en is perfect voor grote kamerplanten zoals varens of een cactus. De plantenbak is voor €29,99 hier te koop.

Popcorn

housewarming cadeau Xenos

Met eten kan je altijd aankomen op een housewarming! Xenos heeft veel verschillende eetwaar. Popcorn, zoutjes, of maak een leuk Italiaans pakket met pasta en olijfolie. De popcorn is voor €1,39 hier te koop.

Pampasgras

housewarming cadeau Xenos

Pampasgras staat mooi bij elk interieur. Je kan het los in een vaas zetten of combineren met andere droogbloemen. Het pampasgras blijft altijd goed! Het pampasgras is voor €5,99 hier te koop.

Bloempot aan touw

housewarming cadeau xenos

In deze rieten bloempot kan je bloemen en planten ophangen. De bloempot is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bloempot is voor €5,99 hier te koop.

Ladder

housewarming cadeau xenos

Met deze decoratieve ladder voor in huis kan je alle kanten op. Zo kan je het in de badkamer gebruiken om handdoeken overheen te hangen. Of je hangt er leuke plantjes en decoraties aan en je plaatst het in de woonkamer. De ladder is voor €29,99 hier te koop.

Nog Meer Housewarming Cadeaus Xenos

Kruidenthee

housewarming cadeau Xenos

Een nieuw huis kan natuurlijk niet zonder een goede selectie thee. De kruidenthee van Xenos komt in maar liefst 18 smaken. Deze smaak is met tropische kruiden. De thee is voor €3,99 hier te koop.

Bamboe Lantaarn 

housewarming cadeau XenosDeze lantaarn past mooi in elk interieur. Je kan hem binnen plaatsen of buiten in de tuin. De lantaarn is voor €15,99 hier te koop.

Servies

housewarming cadeau Xenos

Xenos heeft veel mooi servies. Van borden, schalen tot hele serviessets. Dit bordje is van aardewerk gemaakt en verkijgbaar in maar liefs zeven kleuren. Het is voor €5,09 hier te koop.

Misschien vind je dit ook leuk:
De Leukste Housewarming Cadeaus 
De Leukste Afstudeercadeaus 
De Leukste Cadeaus voor Collega’s