Zachte Koffer Kopen? De Beste Geselecteerd:

Een zachte koffer is ideaal als je regelmatig reist met de auto, bus of trein. Een zachte koffer is namelijk makkelijk op te bergen en vaak lichter dan een harde koffer. Met zoveel keuze, kan het lastig zijn een fijne zachte reiskoffer uit te kiezen. Onderstaande koffers zijn allemaal geselecteerd op basis van kwaliteit, talloze recencies en populariteit. Zie hier de beste zachte koffers:


Samenvatting Beste Zachte Koffers: 

Beste zachte reiskofferSamsonite Citybeat Spinner bij Travelbags.nl
Beste zachte koffer grootEastpak Tranverz bij Bol.com
Beste zachte handbagage kofferSamsonite Airea Spinner bij Travelbags.nl
Beste zakelijke zachte kofferSamsonite GuardIT bij Bagageonline.nl
Beste prijs/kwaliteit zachte kofferTravelz softspinner bij Bol.com


Beste Zachte Koffer – Samsonite Citybeat Spinner

zachte koffer samsonite

De Citybeat collectie van Samsonite bestaat uit stijlvolle koffers met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is dan ook de bestverkochte zachte koffer op Travelbags. De Citybeat koffers zijn zeer licht en zijn voorzien van een modern design. In de recensies staat te lezen dat de koffer heel licht is en makkelijk rolt. Deze zachte Samsonite koffer heeft 4 wielen. De koffer is ideaal voor 25 kilo bagage.

Specificaties: Inhoud: 105 liter | Gewicht: 3,1 kg  |  Prijs: €158,90

Bekijk hier


Beste Zachte Koffer Groot – Eastpak Tranverz

zachte koffer eastpak

De Eastpak Tranverz L is de grootste reistas uit de Tranverz serie, met een inhoud van maar liefst 121 liter. Hier kan je tot wel 30 kilo bagage in kwijt. Ook is de tas makkelijk op te bergen, doordat de tas kan worden platgemaakt. In de recensies is te lezen dat de tas heel sterk is, de gescheiden compartimenten handig zijn en dat het echt een tas is waar goed over is nagedacht.

Specificaties: Inhoud: 121 liter | Gewicht: 3,7 kg | Prijs: €119

Bekijk hier


Beste Zachte Handbagage Koffer – Samsonite Airea Spinner

zachte koffer

Deze koffer van Samsonite uit de Airea serie is de bestverkochte zachte handbagage koffer op Travelbags. De koffer is expandable, je kan de koffer met een rits vergroten of verkleinen, ideaal voor als je wat extra ruimte voor je spullen nodig hebt. In de reviews zijn de mensen erg enthousiast over het lichte gewicht en ‘geen koffer rolt zo lekker als deze’. Deze zachte handbagage koffer heeft 4 wielen.

Specificaties: Inhoud: 38 / 43,5 liter | Gewicht: 1,8 kg  |  Prijs: €149,90

Bekijk hier


Beste Zakelijke Zachte Koffer – Samsonite GuardIT

 

backpack zachte koffer

Deze Samsonite GuardIT is een combinatie van een backpack en een trolley. Het is een van de best verkochte koffers van de Samsonite business series. De koffer is volledig afgestemd op het gebruik van je mobiele apparaten, zoals je telefoon en laptop. In de reviews zijn mensen zeer te spreken over de doordachte indeling en de hoeveelheid ruimte.

Specificaties: Inhoud: 29 liter | Gewicht: 2,2 kg  |  Prijs: €118,99

Bekijk hier


Beste Prijs/Kwaliteit Zachte Koffer – Travelz Softspinner

zachte reiskoffer

De TravelZ Softspinner is een lichtgewicht koffer en is voorzien van 4 dubbele wielen. De koffer krijgt een 4,5 van de 5 op basis van 128 recencies op Bol.com. In de recensies staat veel over de goede kwaliteit en het lichte gewicht. Echter zijn er ook enkele mensen die noemden dat de wieltjes snel slijten. De koffer is in verschillende maten verkrijgbaar. De handbagage koffer heb je zelfs al voor €49,94, wat dit de beste prijs/kwaliteit koffer maakt.

Specificaties: Inhoud: 85 | Gewicht: 3,3 kg| Prijs: €69,95

Bekijk hier


Wat is beter een zachte of een harde koffer?

Of een zachte of een harde koffer beter is, hangt helemaal af van jouw situatie. Beide zijn geschikt voor allerlei soorten reizen. Als echter veel met het vliegtuig gaat en meer bescherming voor je spullen wilt, kan je beter een harde koffer nemen. Als je veel reist met de auto, de trein of bus, kan je beter een zachte koffer nemen. Een zachte koffer is namelijk meer buigzaam en kan je makkelijker opbergen dan een harde koffer. Ook is een zachte koffer vaak lichter dan een harde koffer.

Wat extra handig is aan een zachte koffer zijn de opbergvakken aan de buitenkant. Ideaal voor bijvoorbeeld je reispapieren. Ook zijn zachte koffers minder gevoelig voor krassen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffer?

Met zoveel aanbod kan het een hele klus zijn om de meest geschikte koffer voor jou te vinden. Het helpt om jezelf af te vragen waar je naar opzoek bent en waar jouw koffer aan moet voldoen. Hier zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van de beste reiskoffers:

  • Inhoud. Je hebt koffers voor in de handbagage, middelgrote koffers en grote koffers. Grote koffers zijn vanaf 100 liter en hier past 25 kilo bagage in. Als je langer dan drie weken op reis gaat wordt deze koffer aangeraden. In middelgrote koffers past tussen de 60 en 100 liter en is ideaal voor 1-2 weken op reis. Deze koffers worden niet geaccepteerd als handbagage. In een handbagage koffer past tussen de 25 en 45 liter. Dit komt overeen met 10 kilo handbagage.
  • Gewicht. Het gewicht van de koffer is ook heel belangrijk. Je mag immers maar een beperkt aantal kilo bagage meenemen op reis. Hoe lichter je koffer hoe beter.
  • Prijs. Daarnaast is natuurlijk de prijs van belang. Als je vaak op reis gaat, kan je kiezen om in een iets duurdere koffer te investeren die langer meegaat.
  • Slot. Als je naar Amerika reist, kies dan altijd voor een koffer met een TSA gecertificeerd slot. De meeste koffers hebben tegenwoordig een TSA gecertificeerd slot.
  • Garantie. Bekijk ook altijd de garantie die je op je koffer hebt mocht er iets mis gaan tijdens je reis. Hoelang heb je garantie op je product? Wat wordt er precies gedekt?

Misschien vind je dit ook leuk:
Alles over de koffers van SUITSUIT
De beste reiskoffers
De beste handbagage koffers
Koffers voor 20 KG
De best reiskoffer sets

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2023-12-26T22:01:29+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter, carrière coach en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant