De Beste Koffer voor 20 KG Bagage – Update 2023

Een koffer voor 20 KG is een populair model. Bij luchtvaartmaatschappijen mag je namelijk vaak maximaal 20 KG als ruimbagage meenemen. Deze koffers zijn ideaal voor een vakantie van 2 tot 3 weken. Het zijn middelgrote koffers met een inhoud tot 90 liter. De koffers zijn meestal tot 76 centimeter hoog. Na het raadplegen van de Consumentenbond, talloze reviews en ervaringen zijn hier de beste koffers voor 20 KG bagage:


Samenvatting Beste Koffer voor 20 KG bagage: 


Beste Koffer voor 20 KG – Samsonite S’Cure spinner

koffer voor 20kg

Dit populaire model van Samsonite is in maar liefst 22 kleuren te verkrijgen. In de recencies is te lezen dat de koffer van goede en stevige kwaliteit is en makkelijk rolt. Maar liefst 100% van de mensen die deze koffer heeft gekocht beveelt deze aan. Dit is op basis van de 123 recencies op Travelbags.nl.

Specificaties: Inhoud: 79 liter | Gewicht: 4,2 kg  |  Prijs: €182,99

Bekijk hier


Beste Stijlvolle Reiskoffer – SUITSUIT Fab Seventies

koffer suitsuit fab seventies

Specificaties: Inhoud: 59 liter | Gewicht: 3,7 kg  | Prijs: €179,95

Bekijk hier


Beste Lichtgewicht Koffer 20 KG – Samsonite Citybeatkoffer voor 20kg

De Citybeat collectie van Samsonite bestaat uit lichte koffers van hoge kwaliteit. De koffers hebben een modern design en zijn te verkrijgen in drie kleuren. De koffer is gemaakt van polyester, wat de koffer ook zo licht maakt. Zo kan je zelf net wat meer gewicht meenemen. Dit is een zachte koffer.

Specificaties: Inhoud: 67 liter | Gewicht: 2,7 kg  | Prijs: €179

Bekijk hier


Beste Prijs/Kwaliteit koffer 20 KG – Oistr Noorvik 4 Wheel Spinner

koffer 20kgDeze middelgrote koffer van Oistr is ideaal voor 20 kilo bagage. Het is gemaakt van stevig ABS materiaal. Het heeft een handige inrichting met inpakriemen en een tussenschot. De koffer ziet er hip uit en is verkrijgbaar in vier mooie kleuren. Het is daarnaast de goedkoopste koffer uit deze lijst.

Specificaties: Inhoud: 69 liter | Gewicht: 3,5 kg  | Prijs: €79

Bekijk hier


Andere koffers die hoog scoren


Tumi 19

koffer voor 20kg

Deze luxe koffer van Tumi is uitbreidbaar, oftwel een expandable koffer. De koffer heeft een modern design en luxe uitstraling. Het is daarnaast gemaakt van sterk materiaal en heeft een handige indeling met twee vakken. Het is wel de duurste koffer uit deze lijst, maar dan heb je wel een goede koffer die lang meegaat.

Specificaties: Inhoud: 74 liter | Gewicht: 4 kg  | Prijs: €750

Bekijk hier


American Tourister Air Move Spinner

koffer voor 20kg

De Air Move Spinner van American Tourister is een sportieve en handige koffer. De koffer is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Het is gemaakt van Recyclex (rPET). Dit is materiaal dat gemaakt is van gerecyclede PET-flessen die anders niet meer gebruikt zouden worden.

Specificaties: Inhoud: 61 liter | Gewicht: 3,4 kg  | Prijs: €149

Bekijk hier


Samsonite Base Boost Spinner

koffer voor 20 kiloSpecificaties: Inhoud: 67 liter | Gewicht: 2,7 kg  | Prijs: €158,99

De Samsonite Base Boost Spinner is een populaire lichtgewicht koffer van Samsonite. Het is een koffer van hoge kwaliteit en met een handig voorvak voor extra ruimte.

Bekijk hier


Travelite Elvaa

koffer voor 20kg
De hippe koffer van Travelite is een van de populaire koffers op Travelbags.nl. Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en rose goud. De koffer is gemaakt van polypropyleen. Dit is een van de sterkste materialen voor harde koffers. De koffer is voorzien van handige inpakriemen en een bagageverdeler.

Specificaties: Inhoud: 77 liter | Gewicht: 3,5 kg  | Prijs: €149,95

Bekijk hier


Welk formaat koffer moet ik hebben?

Een koffer voor 20 kilo is tussen de 65 en 90 liter. De hoogte is t/m 76 centimeter. Deze koffers worden toegestaan als ruimbagage. Heb je alleen handbagage nodig? Kijk dan hier voor de beste handbagage koffers. Voor grotere koffers waar je meer dan 20 kilo in kwijt kan, kijk je hier.

Waar moet je op letten bij het kopen van een koffer?

  • Inhoud. Je hebt koffers voor in de handbagage, middelgrote koffers en grote koffers. Grote koffers zijn zijn vanaf 100 liter en hier past 25 kilo bagage in. Als je langer dan drie weken op reis gaat wordt deze koffer aangeraden. In middelgrote koffers past tussen de 65 en 90 liter en is ideaal voor 1-3 weken op reis. Deze koffers worden niet geaccepteerd als handbagage. In een handbagage koffer past tussen de 25 en 45 liter. Dit komt overeen met 10 kilo handbagage.
  • Gewicht. Het gewicht van de koffer is ook heel belangrijk. Je mag immers maar een beperkt aantal kilo bagage meenemen op reis. Hoe lichter je koffer hoe beter.
  • Prijs. Daarnaast is natuurlijk de prijs van belang. Als je vaak op reis gaat, kan je kiezen om in een iets duurdere koffer te investeren die langer meegaat.
  • Slot. Als je naar Amerika reist, kies dan altijd voor een koffer met een TSA gecertificeerd slot. De meeste koffers hebben tegenwoordig een TSA gecertificeerd slot.
  • Garantie. Bekijk ook altijd de garantie die je op je koffer hebt mocht er iets mis gaan tijdens je reis. Hoelang heb je garantie op je product? Wat wordt precies gedekt?

Wat zijn de beste koffer merken?

Samsonite is wereldwijd de marktleider op het gebied van koffers. American Tourister is het hippe merk van Samsonite en heeft ook koffers van een uitstekende kwaliteit. Het Nederlandse SUITSUIT wint steeds meer aan populariteit dankzij het mooie design en hoge kwaliteit.

Misschien vind je dit ook leuk:
De Beste Grote Reiskoffers
– Alles over de koffers van SUITSUIT
– De beste handbagage koffers
– Koffer Outlets – Scoor je koffer in de sale
De beste reiskoffer sets

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2023-07-30T16:15:37+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant