Na het afstuderen een wereldreis maken? Op zakenreis voor je nieuwe werk? Een vriendinnentrip naar Barcelona? Er komt altijd een periode in je leven dat je een nieuwe koffer nodig hebt. De koffers van het stijlvolle merk SUITSUIT kunnen hierbij uitkomst bieden. Hier lees je alles over de koffers van SUITSUIT:

SUITSUIT is in 2008 in Nederland opgericht. De oprichter, Emile Vijlbrief, heeft als missie om wereldwijd hét merk voor de reislustige fashionista te worden. ‘Wij willen dat elke vrouw zich ’top of the world’ voelt als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer die de mooiste en meest kostbare spullen voor haar draagt.’

Het bedrijf begon met het maken van kofferhoezen. Sinds 2011 maakt SUITSUIT ook tassen en reisaccessoires. De koffers van SUITSUIT zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meeste geliefde koffers onder vrouwen in Nederland.

SUITSUIT heeft de volgende koffercollecties: Blossom, Fab Seventies, Fab Seventies Classic en Fabolous Fifties:

Koffer SUITSUIT – BLOSSOM

De collectie BLOSSOM is geïnspireerd door de zachte, ontpoppende, aardse kleuren van de lente. ‘Koffers die voelen als de lichtheid van een lentedag en de geruisloze kalmte waarin een nieuw seizoen zich ontvouwt.’

koffer suitsuit

De SUITSUIT koffer uit de BLOSSOM collectie in de kleur Mocha Mousse. Meer hier.

De koffers uit de BLOSSOM collectie zijn verkrijgbaar in 8 kleuren: Mocha Mousse, Dark Olive, December Sky, Hydro Blue, Mocha Mouse, Plaza Taupe, Burnt Brick en Golden Yellow.

De volgende uitvoeringen zijn beschikbaar:

31 Liter 55 centimeter 2,7 kilo € 109,95 Nu bestellen
84 Liter 76 centimeter 4,1 kilo € 149,95 Nu bestellen

 

Koffer SUITSUIT – Fabolous Fifties

De koffers van de Fabolous Fifties collectie van SUITSUIT komen in prachtige pastelkleuren. De kleuren zijn geinspireerd door de jaren 50.
koffer suitsuit

De SUITSUIT koffer uit de Fabolous Fifties collectie in de kleur Pink Dust. Meer hier.

De koffers uit de Fabolous Fifties collectie zijn verkrijgbaar in 10 kleuren: Pink Dust, Alaska Blue, Luminous Mint, Papaya Peach, Pink Dust, Royal Lavender, Baby Blue, French Vanilla, Mango Cream en Paisley Purple.

De volgende uitvoeringen zijn beschikbaar:

33 Liter 55 centimeter 3,4 kilo € 139,95 Hier bestellen
59 Liter 66 centimeter 4,5 kilo € 159,95 Hier bestellen
94 Liter 76 centimeter 4,7 kilo € 179,95 Hier bestellen

Koffer SUITSUIT – Fab Seventies

koffer suitsuit fab seventies

De SUITSUIT koffer uit de Fab Seventies collectie in de kleur Antique White. Meer hier.

De koffers uit de Fab Seventies collectie zijn verkijgbaar in 11 kleuren: Antique White, Cuban Sand, Limestone, Martini Olive, Reef Water Blue, Basil Green, Coral Cloud, Leather Brown, Lemon Curry, Seaport Blue en Warm Sand.

De volgende uitvoeringen zijn beschikbaar:

33 Liter 55 centimeter 2,7 kilo € 159,95 Hier bestellen
59 Liter 68 centimeter 3,7 kilo € 134,96 Hier bestellen
94 Liter 76 centimeter 4,4 kilo € 199,95 Hier bestellen

Koffer SUITSUIT- Fab Seventies Classic

De koffers uit de Fab Seventies Classic collectie zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Beetle Green, Biking Red en Espresso Black.

De volgende uitvoeringen zijn beschikbaar:

33 Liter 55 centimeter 3,3 kilo € 159,95 Hier bestellen
59 Liter 66 centimeter 4 kilo € 179,95 Hier bestellen
95 Liter 76 centimeter 5,9 kilo € 199,95 Hier bestellen

Alle koffers van SUITSUIT hebben een TSA slot. Dit is handig als je naar Amerika reist.

De koffers van SUITSUIT hebben ook bijpassende beschermhoezen. Een beschermhoes zorgt ervoor dat je koffer krasvrij blijft. De beschermhoezen passen makkelijk om de koffers heen en je kan de koffer nog gewoon openen. De kofferhoezen van SUITSUIT vind je hier.

Veelgestelde vragen over SUITSUIT koffers:

Hoelang heb je garantie op SUITSUIT koffers?

Op de bovenstaande koffers van SUITSUIT heb je 5 jaar garantie. Op tassen van SUITSUIT heb je 1 jaar garantie en op asseccoires 6 maanden.

Is er een SUITSUIT koffer sale?

Voor kortingen en aanbiedingen van SUITSUIT koffers kan je kijken op de website van SUITSUIT. Bagageonline heeft ook nog weleens SUITSUIT koffers in de sale. Je hebt ook speciale kortingscode sites, zoals Spydeals, waar je aanbiedingen kan vinden. SUITSUIT heeft helaas geen winkel bij Outlet Roermond of Bataviastad. Je kan natuurlijk ook op Marktplaats kijken voor een mooie tweedehands koffer van SUITSUIT.

Van welk materiaal worden SUITSUIT koffers gemaakt?

De bovenstaande SUITSUIT koffers worden allemaal gemaakt van ABS en polycarbonaat. ABS is licht, hard en vormvast. Polycarbonaat is een lichte, maar zeer stevige en doorzichtige kunststof. Polycarbonaat wordt gebruikt voor koffers die duurzaam, sterk en licht van gewicht moeten zijn. Een nadeel van polycarbonaat ten opzichte van ABS is dat deze minder krasbestendig is. Als je geen krassen op je koffer wilt kan je ook een bijpassende kofferhoes bestellen.

Waar verkopen ze SUITSUIT koffers?

SUITSUIT koffers worden in 29 landen verkocht en heeft wereldwijd bijna tweeënhalfduizend verkooppunten. De storelocater op de website van SUITSUIT geeft jouw dichtsbijzijnde verkooppunt aan. Je kan de SUITSUIT koffers ook kopen op de SUITSUIT website, Bol.com en Travelbags.

Misschien vind je dit ook leuk:
Wat zijn de beste reiskoffers?
Koffer Outlets – Scoor je koffer in de sale
De beste koffers voor 20 KG
Handbagage Koffers

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.