Wat zijn de beste reiskoffers van 2023? – Grote reiskoffers > 100 liter

Een stage op Curacao, wereldreis na je studie of werken in Dubai? Wat je situatie ook is; een grote reiskoffer is hiervoor heel handig! In deze koffers past allemaal meer dan 20 kilo. Perfect voor in de ruimbagage van het vliegtuig. Na het raadplegen van de Consumentenbond, talloze reviews en ervaringen zijn hier de beste reiskoffers van 2023:


Samenvatting Beste Reiskoffers van 2023


Beste reiskoffer – American Tourister Soundbox Expandable Spinner

 

Deze moderne koffer van het merk American Tourister is er in verschillende opvallende kleuren. De koffer is gemaakt van polyproyleen. De koffer krijgt op verschillende websites veel goede recensies vooral vanwege het lichte gewicht, het TSA slot en de ruime inhoud.

Specificaties: Inhoud: 110 liter | Gewicht: 4,2 kg  | Prijs: €178,99

Bekijk de American Tourister Soundbox Expandable Spinner hier


Beste duurzame reiskoffer – Samsonite Magnum Eco Spinner

beste reiskoffers 2023De Magnum Eco collectie van Samsonite staat voor duurzaamheid. De koffers zijn geproduceerd in Europa. De buitenkant is gemaakt van 200 gerecyclede yogurtpotjes en de binnenkant van 7 gerecyclede petflessen.

Specificaties: Inhoud: 104 liter | Gewicht: 4,2 kg  | Prijs: €219

Bekijk de Samsonite Magnum Eco Spinner hier


Beste stijlvolle reiskoffer – SUITSUIT – Fabulous Fifties

Hoe prachtig is deze koffers van SUITSUIT? De koffers zijn er in verschillende kleuren van zachtroze tot donkergroen. Mensen zijn in de recencies lovend over de ruime en handige inhoud en het moderne design.

Specificaties: Inhoud: 94 liter  |  Gewicht: 4,8 kilo  | Prijs: €179,95

Bekijk de SUITSUIT – Fabulous Fifties hier


Beste prijs/kwaliteit reiskoffer – Travelz Softspinner

beste reiskoffers

Deze lichtgewicht koffer van Travelz is verkrijgbaar in het donkerblauw en zwart. De koffer is gemaakt van polyster. Mensen zijn vooral te spreken over de prijs/kwaliteit, maar niet iedereen is tevreden over de kwaliteit van de wieltjes.

Specificaties: Inhoud: 120 liter  | Gewicht: 3,9 kilo  | Prijs: € 89,95

Bekijk de Travelz Softspinner hier


Beste lichtgewicht reiskoffer – Samsonite – C-Lite spinner 

beste reiskoffers

Dit populaire model van Samsonite is in veschillende kleuren en maten te verkrijgen. Het is gemaakt van geweven polypropyleen. Dit materiaal is extreem sterk en ongelooflijk licht. Ook het mooie design en inhoud maakt deze koffer tot een van de beste reiskoffers.

Specificaties: Inhoud: 123 liter  | Gewicht: 3,1 kilo  | Prijs: € 509

Bekijk de Samsonite C-Lite spinner hier


Nog meer beste reiskoffers van 2023:


Samsonite S’cure Spinner

beste reiskoffers

Dit populaire model van Samsonite is in maar liefst 22 kleuren te verkrijgen. In de recencies is te lezen dat de koffer van goede en stevige kwaliteit is en makkelijk rolt.

Specificaties: Inhoud: 102 liter | Gewicht: 4,6 kg  |  Prijs: €198,99

Bekijk de Samsonite S’Cure spinner hier


Titan Litron

beste reiskoffer 2023

De Titan Litron is een klassieke lichtgewicht spinner. Het is een van de lichtste in z’n soort met 3,6 kilo. De koffer is ook in bordeauxrood en lichtgroen verkrijgbaar.

Specificaties: Inhoud: 100 liter  |  Gewicht: 3,6 kg   | Prijs: €269,95

Bekijk de Titan Litron hier


American Tourister Sunside Spinner

beste reiskoffers
American Tourister heeft ook de Sunside Spinner collectie bestaande uit 9 verschillende kleuren. In de koffer past maar liefst 118 liter. Ideaal voor een langere reis.

Specificaties: Inhoud: 118 liter | Gewicht: 4.5 kilo |  Prijs: €141,75

Bekijk de American Tourister Sunside Spinner hier


Travelite Elvaa

beste reiskoffers travelite

De hippe koffer van Travelite is verkrijgbaar in drie kleuren. De koffer is gemaakt van polypropyleen. Dit is een van de sterkste materialen voor harde koffers. De koffer is voorzien van handige inpakriemen en een bagageverdeler.
Specificaties: Inhoud: 102 liter  | Gewicht: 3,9 kilo  | Prijs: €159,95

Bekijk de Travelite Elvaa hier


Waar moet je op letten bij het kopen van een koffer?

Met zoveel aanbod kan het een hele klus zijn om de meest geschikte koffer voor jou te vinden. Het helpt om jezelf af te vragen waar je naar opzoek bent en waar jouw koffer aan moet voldoen. Hier zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van de beste reiskoffers:

  • Inhoud. Je hebt koffers voor in de handbagage, middelgrote koffers en grote koffers. Grote koffers zijn zijn vanaf 100 liter en hier past 25 kilo bagage in. Als je langer dan drie weken op reis gaat wordt deze koffer aangeraden. In middelgrote koffers past tussen de 60 en 100 liter en is ideaal voor 1-2 weken op reis. Deze koffers worden niet geaccepteerd als handbagage. In een handbagage koffer past tussen de 25 en 45 liter. Dit komt overeen met 10 kilo handbagage.
  • Gewicht. Het gewicht van de koffer is ook heel belangrijk. Je mag immers maar een beperkt aantal kilo bagage meenemen op reis. Hoe lichter je koffer hoe beter.
  • Prijs. Daarnaast is natuurlijk de prijs van belang. Als je vaak op reis gaat, kan je kiezen om in een iets duurdere koffer te investeren die langer meegaat.
  • Slot. Als je naar Amerika reist, kies dan altijd voor een koffer met een TSA gecertificeerd slot. De meeste koffers hebben tegenwoordig een TSA gecertificeerd slot.
  • Garantie. Bekijk ook altijd de garantie die je op je koffer hebt mocht er iets mis gaan tijdens je reis. Hoelang heb je garantie op je product? Wat wordt er precies gedekt?

Wat zijn de beste koffer merken?

Samsonite is wereldwijd de marktleider op het gebied van koffers. American Tourister is het hippe merk van Samsonite en heeft ook koffers van een uitstekende kwaliteit. Het Nederlandse SUITSUIT wint steeds meer aan populariteit dankzij het mooie design en hoge kwaliteit. Tot slot, het Duitste merk Titan produceert ook de beste reiskoffers.

Misschien vind je dit ook leuk:
Alles over de koffers van SUITSUIT
De beste handbagage koffers
Koffers voor 20 KG
De best reiskoffer sets

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2023-07-30T16:13:59+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant