Koffer Outlets – Zo scoor jij je nieuwe koffer in de sale

Koffer outlets bieden reizigers de kans om koffers van bekende merken te kopen tegen veel lagere prijzen. Hierdoor kan je besparen op je nieuwe koffer, zonder kwaliteit op te geven. Koffer outlets verkopen overstocked items of producten van vorige seizoenen. Zo kan jij deze voordelig aanschaffen. Hier vind jij je koffer in de uitverkoop:

Bataviastad Fashion Outlet

Bataviastad Fashion Outlet is, zoals de naam het al zegt, een outlet met bekende fashion merken. Bataviastad bevindt zich in Lelystad en je vindt er maar liefst 150 outlet winkels. Hier vind je ook de outlet van Samsonite. Samsonite is de marktleider op het gebied van koffers. Hier vind je koffers voor in de ruimbagage, handbagage en ook reisaccessoires. Als lid van Bataviastad Fashion Club spaar je ook nog eens 5% van het aankoopbedrag.

Designer Outlet Roermond

In Designer Outlet Roermond bevinden zich maar liefst 200 outlet winkels van bekende designermerken. Het is gelegen aan de rand van de binnenstad van Roermond. Ook hier vind je de outlet van Samsonite. Naast Samsonite vind je hier ook merken als The North Face, Kipling, Montblanc en Porsche Design. Allemaal mooie merken die ook koffers maken. Designer Outlet Roermond is dus zeker een bezoekje waard als je een koffer in de sale wilt aanschaffen.

Lounge by Zalando

Lounge by Zalando is de shoppingclub van Zalando. Het platform biedt haar leden producten van bekende merken met kortingen tot wel 75%. De aanbiedingen zijn maar 3 tot 4 dagen geldig en variëren van schoenen en kleding tot accessoires. Hier kunnen dus ook mooie kofferaanbiedingen bijzitten, maar dit is niet altijd het geval. Je moet eerst een account aanmaken om de aanbiedingen te zien. Je kan je Lounge by Zalando account ook koppelen aan een bestaand Zalando account.

De Bijenkorf Outlet 

Het warenhuis De Bijenkorf heeft ook een online outlet. Hier ontdek je het sale aanbod van De Bijenkorf met kortingen op bekende merken tot wel 70%. Hier vind je ook koffers outlets van bekende merken. Zo heeft de Bijenkorf Outlet een speciale Samsonite Outlet. Hier vind je een selectie Samsonite koffers met kortingen tot 30%. Ook vind je in De Bijenkorf Outlet koffers van bijvoorbeeld Bric’s en Guess.

Travelbags.nl

Op Travelbags.nl vind je een ruim aanbod aan koffers, trolleys en reistassen. Ook vind je hier laptoptassen, schooltassen en rugzakken. Het goede nieuws is dat je hier ook regelmatig acties en aanbiedingen kan vinden. Zo vind je op de sale pagina alle bekende koffermerken zoals, American TouristerPrincess Traveller, Delsey en Samsonite, met goede kortingen.

Bagageonline

Bagageonline is een van de grootste aanbieders op het gebied van koffers en tassen op het internet. Zo vind je hier reistassen, goedkope koffers en laptoptassen. In de sale heb je verschillende aanbiedingen. Zo kan je je koffer voor een goede prijs aanschaffen. Je vindt hier merken als American Tourister en Samsonite, maar ook aanbiedingen van het hippe koffermerk SuitSuit. Het aanbod van de koffers in de sale wisselt regelmatig.

Misschien vind je dit ook leuk:
Alles over de koffers van SUITSUIT
De Beste Reiskoffers
De beste handbagage koffers
Koffers voor 20 KG

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links.

2023-03-01T11:57:00+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant