Denktanks 2017-11-12T00:06:53+00:00

Denktanks

In een denktank komt een groep mensen, van vaak verschillende expertises samen, om aan een probleemstuk te werken. Studenten en afgestudeerden zijn erg geliefd in denktanks vanwege hun frisse blik en theoretische kennis. Denktanks bieden de mogelijkheid om in contact te komen met het bedrijfsleven en ervaring op te doen:

Battle of Concepts is voor studenten en afgestudeerden die het leuk vinden om mee te denken over actuele bedrijfsvraagstukken. Door een oplossing of idee voor een vraagstuk te bedenken maak je ook nog eens kans om te geld verdienen en jezelf in de kijker spelen bij de opdrachtgevers.

Vereisten: HBO en WO-studenten en afgestudeerden t/m 30 jaar

Denk-tenk verbindt studenten en net afgestudeerden met organisaties door middel van denk-sessies. Al tijdens je studie kan je meedenken met interessante vraagstukken bij uiteenlopende organisaties. Op die manier bevorder je innovatie en creativiteit binnen deze bedrijven, deel je je kennis, ontwikkel je diverse skills én bouw je tegelijkertijd aan je netwerk en je cv.

Vereisten: 3e en 4e jaar of net afgestudeerd HBO/WO

Studentank wilt een brug bouwen tussen studenten en het bedrijfsleven door deze aan elkaar te koppelen. In een denktank kunnen studenten hun frisse blik op probleemstukken uit het bedrijfsleven werpen. Voor studenten is dit de kans om organisaties te leren kennen en vaardigheden zoals presenteren te verbeteren.

De Nationale DenkTank wordt jaarlijks georganiseerd om met vernieuwende ideeën de samenleving vooruit te helpen. Aan de Nationale DenkTank kunnen twintig jonge en getalenteerde academici uit verschillende studierichtingen meedoen.

Vereisten: Promovendus, pas afgestudeerd (WO en max. 1 jaar werkervaring) of masterstudent