Geld verdienen op YouTube zonder je eigen video’s? Dat kan met een YouTube Cash Cow kanaal. Jelline Brands legt in haar Cash Cow Academy alles uit wat je wilt weten over deze manier van online inkomen verdienen. Ik heb zelf de cursus gevolgd en nu al een aantal maanden een Cash Cow kanaal. Ik deel alles in mijn Cash Cow Academy Review:

Maar allereerst:

Wat is een YouTube Cash Cow Channel?

Een YouTube Cash Cow kanaal kan worden omschreven als een YouTube kanaal dat geautomatiseerd is en constant geld voor je oplevert. Door zoveel mogelijk weergaven te verkijgen haal je advertentieinkomsten binnen.

De video’s op een Cash Cow kanaal hoeven helemaal niet door jouzelf gemaakt te worden! Hier kan je namelijk anderen voor inhuren. Dit is makkelijker dan het klinkt. Op websites zoals Fiverr en OnlineJobs bieden freelancers speciale cash cow diensten aan, zoals het editen van je video’s of het schrijven van de video tekst.

Wat zijn goede onderwerpen voor een Cash Cow Channel?

Een YouTube Cash Cow kanaal is een manier om video’s op YouTube te plaatsen zonder je gezicht te laten zien. Denk hierbij aan Cash Cow channels met video’s als ‘Top 10 duurste auto’s ter wereld‘, ‘Wie zijn de rijkste mensen op aarde?‘ of ‘Zo kan je vanuit huis geld verdienen’. Dit zijn allemaal video’s die veel bekeken worden.

Een voorbeeld van een Cash Cow kanaal is ‘King Luxury‘. Op dit YouTube kanaal vind je alles wat met een miljardairs lifestyle te maken heeft, zoals een kijkje op het duurste jacht ter wereld:

Een ander voorbeeld zijn kanalen over bekende mensen, zoals Elon Musk. In de Cash Cow Academy vind je ook verschillende voorbeelden van kanalen:

Hoeveel verdien je met Cash Cow?

Hoeveel je verdient met YouTube cash cow video’s hangt samen met het aantal kijkers, het aantal kijkers dat klikt op advertenies, maar ook met de niche waarin je video’s plaatst. Adverteerders in de gaming industrie betalen bijvoorbeeld meer dan adverteerders die vallen onder de categorie entertainment of fitness.

Als voorbeeld, de bovenstaande video van Elon Musk heeft maar liefst $35,000 opgeleverd! Dit is op basis van 6 miljoen views.

cash cow academy review

Bron: https://cashcowacademy.nl/

Zolang jij video’s hebt die worden bekeken op YouTube kan je daar geld mee verdienen. Je krijg reclameinkomsten via Google Adense per 1,000 views (CPM) of per klik (CPC).

Als jij een succesvol kanaal opbouwt met vele kijkers, kan je zo duizenden euro’s per maand hiermee verdienen. Dat klinkt natuurlijk heel leuk, maar hoe begin je een cash cow kanaal? Daar kan de Cash Cow Academy bij helpen:

Wie is Jelline Brands van de Cash Cow Academy?

Jelline begon in 2020 met YouTube Cash Cow kanalen. Dit liep zo goed dat ze haar studie kon stoppen. Ze is ook de oprichtster van de Cash Cow Academy. Dat haar succesformule ook werkt voor anderen blijkt wel uit de vele positieve recencies.  Op haar website zijn verhalen te lezen van studenten die konden stoppen met hun 9-5 baan en van een student die tienduizend euro per maand hiermee verdient. Ook is Jelline zelf heel open over haar inkomsten en vermogen. Zo heeft ze met haar Cash Cow kanaal met 19,3 miljoen weergaven meer dan $157,000 verdiend. Hier kan je Jelline volgen:
Jelline Brands YouTube
Jelline Brands Instagram

In de Cash Cow Academy leer je hoe je een YouTube-kanaal maakt, laat groeien en inkomsten genereert zonder ooit zelf een video op te nemen.

Tip: Vul de code ‘ANOUK’ in bij het afrekenen en krijg ook nog eens 200 euro korting. 

Wat leer je in de Cash Cow Academy?

cash cow academy review

Kort gezegd: je leert alles wat je moet weten voor een succesvol YouTube Cash Cow kanaal. Zo leer je hoe je een YouTube kanaal opzet, je niche kiest, je leert een team bouwen, maar ook waar een goede video aan moet voldoen. Ook leer je over thumbnails, YouTube zoekoptimalisatie en artificial intelligence. Informatie waar je heel veel aan hebt!

De cursus is heel uitgebreid en wordt ook telkens geupdate met nieuwe informatie.

Wat maakt de cursus uniek? – Cash Cow Academy Review

Delen van echte case studies

Jelline is heel open over haar eigen kanalen en succes. Zo legt ze zelfs stap voor stap uit hoe ze een YouTube filmpje uploadt en helemaal optimaliseert voor succes. Vaak doen mensen in de YouTube wereld geheimzinnig over hun eigen kanalen en nichemarkt waarin ze zitten, maar Jelline niet.

Gastsprekers

Niet alle modules worden zelf door Jelline gegeven, maar ook zo is er bijvoorbeeld ook een module over content maken voor gevorderden door Noah Morris. Onderdeel van de Academy zijn ook Bonus cursussen over Geld verdienen met Instagram en Geld verdienen met TikTok. De bonus cursussen worden niet door Jelinne gegeven, maar door Lotte. In de trainingen van onder een halfuurtje legt ze uit hoe je met deze social media kanalen geld kan verdienen zonder je gezicht te laten zien.

Discord

Een Discord voor met gemotiveerde mensen die allemaal een interesse hebben in online geld verdienen, yes please! Zo omschrijft een cursist hoe het zoveel meer voor hem heeft gedaan dan alleen YouTube: ‘Er word naast dat ‘YOUTUBE’ het hoofd doel was, heb ik door de Discord groep ook veel aan mijn welzijn gewerkt, zoals sporten, voeding, en mijn uren goed te benutten. Dit heeft voor mij wel veel geholpen om hier echt mee door te zetten.

Groepscoachings

Als je de cursus van Jelline aanschaft krijg je ook toegang tot de tweewekelijkse groepscoaching sessies. Deze worden ook geupload in de Academy, zodat je dit in je eigen tijd kan terugkijken. In de groepscoaching, maar ook de in de Discord, worden al je vragen beantwoord.

Klantenservice

Ik heb zelf weleens contact gehad met het team van Jelline en die hebben me altijd heel snel en netjes geholpen. Daarnaast staat er ook in de voorwaarden dat je je geld terug kan krijgen binnen 7 dagen. Je mag dan niet meer dan 10% van de cursus bekeken hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Zo kan je kijken of de cursus iets voor jou is zonder risico!

Is de Cash Cow Academy betrouwbaar?

Jazeker. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de Acacemy er heel professioneel uitziet met hoogwaardige content. Ook wordt de Academy regelmatig geupdate en word je lid van een actieve Discord.

Ook nam ik een kijkje op TrustPilot, waar de Cash Cow Academy maar liefst een 4,9 scoort op basis van 352 reviews:

jelline brands review

Mensen zijn heel positief over de steun en motivatie van de Discord channel waarvan je lid wordt als je de cursus koopt. In de Discord helpt iedereen elkaar en worden al je vragen beantwoord. Het wordt omschreven als een groep met likeminded mensen wat heel motiverend is.

Daarnaast zijn mensen heel enthousiast over de content zelf. Of zoals een cursist het zegt: ‘Ongelooflijk hoeveel informatie en handreikingen je krijgt om succesvol te worden!’. En ‘Eindelijk een cursus die het waard is!’

De cursus wordt aangeraden voor mensen die net beginnen, maar ook voor mensen die al een YouTube kanaal hebben en deze willen verbeteren.

Mijn Ervaring met een YouTube Cash Cow Kanaal

Zelf ben ik een half jaar geleden een YouTube Cash Cow kanaal begonnen. Ik heb zeker veel aan de informatie van Jelline. Ze is iemand die al succes heeft behaald en heel open haar proces deelt. Zo heb ik mijn video’s kunnen verbeteren en zit ik nu op 60,000 views per maand. Ik heb alleen nog geen 1,000 abonnees waardoor ik nog geen inkomsten kan verdienen met mijn kanaal.

cash cow academy review

Zelf zie ik YouTube echt als een project voor de lange termijn, waarbij je veel doorzettingsvermogen nodig hebt. De juiste niche en consistentie zijn heel belangrijk. Daarnaast moet je ook niet de kosten onderschatten. Je bent toch telkens een bepaald bedrag kwijt voor het laten maken van de filmpjes. Voor mij weegt dit niet op tegenover de verdiensten die ertegen over kunnen staan. YouTube is zeker een hele interessante manier om online en redelijk passief inkomen mee te verdienen.

Cash Cow Academy Review – Wel of niet in investeren?

In de Cash Cow Academy van Jelline Brands vind je alles wat je nodig hebt om een succesvol Cash Cow kanaal op te starten. Het is een betrouwbare en professionele cursus. Wat ik persoonlijk misschien nog wel het meeste waardevol vind is de groep van motiverende mensen om je heen in de Discord channel.

Ik zou het dus zeker aanraden. De cursus is niet goedkoop, maar je kan wel in deeltermijnen betalen. Ook kan je natuurlijk de kortingscode ‘ANOUK’ gebruiken bij het afrekenen voor 200 euro korting.

Je zou er ook voor kunnen om van het geld gelijk een team te bouwen op Fiverr, maar voor meer begeleiding is deze cursus zeker heel waardevol.

Kortingscode Cash Cow Academy

Vul de code ‘ANOUK’ in bij het afrekenen en krijg ook nog eens 200 euro korting.

 

Deze pagina maakt gebruikt van affiliate links