Beste Cashback Sites & Apps – Verdien Geld met Winkelen in 2023

Cashback sites en apps zijn de makkelijkste manier om geld te verdienen terwijl je (online) winkelt. Met cashback websites kan je geld terugkrijgen op je aankopen bij duizenden winkels. Zelfs op je boodschappen! Maar met zoveel verschillende cashback sites beschikbaar, kan het lastig zijn om te bepalen welke de beste zijn. Hier vind je de beste cashback sites en apps in Nederland:


Samenvatting – Beste Cashback Sites:


🏆 Beste Cashback Site – CashbackXL 

Cashback XL is een Nederlands bedrijf dat opgericht is in 2014. Het is inmiddels een van de meest populaire cashback websites in Nederland. Om geld terug te krijgen op je aankopen, maak je allereerst een account bij CashbackXL. Vervolgens klik je via CashbackXL door naar de webshop waar je iets wilt kopen. CashbackXL is een betrouwbaar platform dat al vele jaren bestaat en waar vele webwinkels zijn aangesloten. Lees ook: CashbackXL Ervaring – Geld verdienen door te winkelen

Welkomstbonus: Nee
Cashback op boodschappen: Tot €6 bij Plus.nl, tot 5% cashback bij Lidl.nl, tot 17,50 op Jumbo.com
Minimale uitbetaling: Geen


🏆 Hoogste Welkomstbonus – EuroClix 

beste cashback site

EuroClix is een van de grootste spaarprogramma’s van Nederland. Je kan hier Clix verdienen met online winkelen. Bij bekende winkels als Booking.com, MediaMarkt, PLUS Supermarkt, Vodafone en Bol.com krijg je cashback in de vorm van Clix met elke aankoop. Het enige wat je hoeft te doen is door te klikken op de links op de ‘Online Shoppen’ pagina. Je kan daarnaast ook Clix verdienen met het invullen van enquêtes via PanelClix NL, het aanbrengen van leden en het meedoen aan loterijen. Zo kan het sparen snel gaan!

Welkomstbonus: Krijg €1,95 gratis op je EuroClix account via het aangesloten PanelClix NL
Cashback op boodschappen: Tot 3,1% cashback bij Plus.nl, tot 1,3% bij LIDL en tot €4,55 cashback bij Jumbo.com
Minimale uitbetaling: €10


🏆 Beste Cashback App – Woolsocks 

beste cashback app

Woolsocks is een vrij nieuwe en erg populaire cashback app. Het is opgericht door twee van de oprichters van belegginsplatform DEGIRO. Met Woolsocks krijg je automatisch cashback op je aankopen door het koppelen van je bankrekening. Je kan cashback terug krijgen door aankopen te doen via de app, maar ook via auto-rewards. Op deze manier krijg je casbhack zonder er iets voor te doen. De app herkent namelijk je aankopen en geeft je automatisch cashback. Daarnaast categoriseert de app ook je uitgaven en inkomsten, kan je spaardoelen instellen en abonnementen met een klik opzeggen.

Welkomstbonus: Nee, maar je krijgt automatisch casback op aankopen van de afgelopen 90 dagen (!)
Cashback op boodschappen: Tot €6 bij Plus.nl, tot 8% cashback bij Coop, tot 5,5% cashback bij Lidl.nl, tot 17,50 + 0,5% op Jumbo.com
Minimale uitbetaling: Geen. Je krijgt je cashback vrijwel direct terug op je rekening


🏆 Beste Cashback Boodschappen Acties – Scoupy

beste cashback site

Scoupy is de grootste cashback app van Nederland. Inmiddels zijn er al meer dan 1,3 miljoen Nederlanders die de app hebben! Met de app kan je besparen op boodschappen. In de app vind je cashbacks van bekende A-merken en kan je producten met korting of zelfs helemaal gratis proberen. Hoe werkt het? Je koopt het actieproduct en bewaart de kassabon. Via de app kan je de kassabon insturen. Vervolgens vul je je gegevens in en krijg je binnen 2 werkdagen je cashback. Ook kan je voordelig boodschappenboxen en voordeelpakketten bestellen.

Welkomstbonus: Nee
Cashback op boodschappen: Cashback en acties op bepaalde supermarkt producten
Minimale uitbetaling: Geen


Ook de volgende cashback websites scoren hoog:

ShopBuddies 

beste cashback site

ShopBuddies is de grootste cashback community in Europa. Het bedrijf achter ShopBuddies is Orangebuddies. Orangebuddies heeft meerdere cashback websites in maar liefst 13 landen. Ook hier kan je geld terug krijgen door via de website je online aankopen te doen. Ook heeft ShopBuddies een handige app. Je kan je cashback laten uitbetalen op je bankrekening, maar je kan er ook cadeaubonnen van kopen bij bekende webwinkels.

Welkomstbonus: Nee
Cashback op boodschappen: Tot €6 bij Plus.nl, tot 8% cashback bij Coop, tot 5% cashback bij Lidl.nl, tot 17,50 op Jumbo.com
Minimale uitbetaling: €1


Veelgestelde vragen

Wat betekent cashback?

Cashback betekent letterlijk ‘geld terug’. De term komt uit de Verenigde Staten en is overgewaaid naar de rest van de wereld.

Wat is een cashback website?

Een cashback website is een website waar je geld terug krijg op jouw aankopen. Dit is een percentage van het totaalbedrag. Zo kan je dus ongemerkt geld besparen.

Hoe werkt cashback?

Een cashback site krijgt voor elke aankoop dat je via hun doet een commissie van de webshop. Ze brengen als het ware jou als klant aan en worden daarvoor beloond. Deze commissie wordt met jou gedeeld. Zo verdienen jullie er allebei wat aan.

Om in aanmerking te komen voor cashback maak je een account aan bij een cashback website. Vervolgens klik je door via de cashback website naar de winkel waar je iets wil aanschaffen. De cashback wordt automatisch teruggestort op je account. Zo simpel is het!

Zijn cashback websites betrouwbaar?

Bovenstaande cashback websites zijn betrouwbaar, maar dit is niet altijd het geval. Bij de betrouwbaarheid van bovenstaande cashback sites is gekeken naar de online reviews, de snelheid van uitbetaling en de aangesloten webwinkels.

Misschien vind je dit ook leuk:
Online Geld Verdienen
Best Betaalde Enquête Sites

Deze pagina maakt gebruik van affiliate links

2023-02-25T10:58:58+01:00

Deel en/of laat wat van je horen:

Over de auteur:

Oprichtster van Afgestudeerd en Dan?, freelance recruiter en online ondernemer. Woont en werkt vanuit Spanje. Schrijft graag over online inkomen, beleggen en reizen.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant