Altijd een vakantiesfeer om je heen? Misschien is werken op een vakantiepark wel wat voor jou! Vakantieparken vind je door heel Nederland, maar vooral in provincies als Limburg, Brabant en Zeeland. Op vakantieparken vind je veel (bij)banen voor jongeren en studenten. Je kan er bijvoorbeeld aan de slag in de horeca, achter de receptie, in het animatieteam of op kantoor. Onderstaande vakantieparken in Nederland hebben altijd wel vacatures openstaan:

Roompot

werken op een vakantiepark - roompot

Een dag in het animatieteam is nooit hetzelfde!

Roompot is de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Nederland. Ook heeft Roompot vakantieparken in Europa, waaronder Frankrijk, Duitsland en België. Leuk voor als je in het buitenland wilt werken! De parken en campings van Roompot vind je vaak direct aan het strand of midden in de groene natuur. Roompot biedt verschillende functies aan; van zelfstandig werkend kok tot medewerker sport- en animatie en van parkmanager tot communicatiemedewerker. Ook biedt Roompot op jaarbasis plaats aan maar liefst 800 stagiaires die zich bij Roompot kunnen ontwikkelen. Hier vind je alle vacatures. 

Landal GreenParks

werken op een vakantiepark - landal greenparks

De Parkshop van Landal Greenparks in Hoog Vaals

Landal GreenParks heeft ruim 100 bungalowparken verspreid over 9 landen. Zo is er altijd wel een park waar jij kan werken in de buurt! De parken kenmerken zich door rust, ruimte en natuur. Er zijn veel verschillende werkzaamheden die je bij Landal Greenparks kan doen. Denk aan werken in de horeca, de parkshop, in het animatieteam, het zwembad, achter de receptie, de technische dienst of op kantoor. Je kan bij Landal Greenparks stages, bijbanen en fulltime banen vinden. Hier vind je alle vacatures.

Topparken

TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland. Je vindt de parken in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht. Zo vind je Topparken op de bosrijke Veluwe, maar ook in waterrijke omgevingen en het heuvelachitge Zuid-Limburg. Bij Topparken vind je stageplekken en fulltime en parttime banen. Werken op een vakantiepark komt met leuke extra’s zo krijg je bij Topparken een gratis weekend of midweek weg per kalenderjaar! Hier vind je alle vacatures.

EuroParcs

werken op een vakantiepark - europarcs

Het EuroParcs resort op Bonaire

EuroParcs heeft verschillende vakantieparken op de mooiste locaties; in het bos, in de bergen, aan het water en dichtbij steden. De meeste parken van EuroParcs liggen in Nederland, maar er zijn ook parken in België, Oostenrijk en ook op het eiland Bonaire. In 2020 heeft EuroParcs de parken van Droomparken overgenomen. Bij EuroParcs werk je echt in een vakantiesfeer waar de gast centraal staat. Zo kan je werken bij de technische dienst of bijvoorbeeld achter de receptie. Ook heeft EuroParcs verschillende Kids Clubs, waaronder de Adventure Club voor gasten die van spanning en plezier houden. Hier vind je alle vacatures.