Young Professional Verenigingen 2017-11-11T23:39:44+00:00

Young Professional Verenigingen

Als je al werkervaring in het bedrijfsleven hebt opgedaan, kan je lid worden van een zogeheten Young Professional Vereniging. Ook hebben veel grote bedrijven Young Professional Verenigingen. Zo haal je het meeste uit je beginnende carrière:

YourConnector is een networkorganisatie voor academische professionals met 2 tot 8 jaar werkervaring. YourConnector richt zich op talenten die zich hebben bewezen door bijvoorbeeld het volgen van een traineeship of het hebben van een eigen onderneming. Na een selectie van je CV en een kennismakingsgesprek heb je toegang tot verschillende netwerkevenementen.

Het ICA (Inter Company Association) is een netwerkplatform voor de leden van bedrijfsjongerenverenigen van verschillende werkgevers, waaronder ING, KLM en Shell. Het ICA organiseert activiteiten die gericht zijn op het verbreden van kennis, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het bieden van een extern netwerk.

JCC is een vereniging voor young professionals die actief zijn in het bedrijfsleven. JCC organiseert verschillende activiteiten, waaronder maandelijks borrels en bedrijfsbezoeken. Het doel van de organisatie is het stimuleren van young professionals tot contact en kennisuitwisseling met elkaar, waarbij gezelligheid een belangrijke factor is. Lidmaatschap: €100- per jaar.