...

Hoe kan je snel extra geld verdienen?

Snel extra geld verdienen? Met deze tips verdien jij vandaag nog extra geld. Hier vind je manieren om geld te verdienen die je zo geregeld hebt. En dit allemaal makkelijk, legaal en betrouwbaar:

1. Open een nieuwe bankrekening

Banken willen jou graag als klant hebben en hebben daarom ook vaak acties lopen. Het Spaanse Open Bank had bijvoorbeeld een tijdje een actie lopen waarbij je €50 op je rekening kreeg. Ook moderne banken als Revolut en N26 hebben vaak acties lopen.

Je kan online bij banken kijken voor de laatste aanbiedingen en acties. Je kan ook bij een cashbackwebsite kijk en of daar nog bepaalde acties staan. Kijk ook goed naar de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de welkomsbonus.

Vaak geven banken aan bestaande klanten een bonus als ze een nieuwe klant aanbrengen. Een referral bonus. Vraag eens in je omgeving of je nog mensen kent die je kunnen aanbevelen en wie weet kan je de bonus delen.

2. Bekijk je abonnementen

Als je snel geld wilt verdienen is dit een goede manier om te beginnen. Vaak hebben we maandelijks vele uitgaven, waar we ons soms geeneens meer bewust van zijn. En misschien wel geeneens nodig hebben. Zo kwam ik er zelf onlangs achter dat ik voor twee bankrekening paketten betaalde bij mijn bank, terwijl ik er maar een nodig had. Dit bespaarde me €5 per maand, oftwel €60 per jaar.

Jij hebt vast ook uitgaven die je kan stoppen of over kan onderhandelen. Creditcardmaatschappijen, verzekeringen en energiemaatschappijen hebben vaak abonnementen waar je over kan onderhandelen. Je kan ze simpelweg opbellen en vragen of ze een aanbieding voor je hebben. Het kost veel meer geld om aan nieuwe klanten te komen, dan om jou te behouden als klant. Dit kan je vele euro’s opleveren!

3. Loonsverhoging vragen

Dit is een van de meest simpele en effectieve manieren om snel aan geld te komen! Misschien heb je er geeneens aan gedacht, maar het is wel een manier om elke maand meer geld te hebben. Door een loonsverhoging heb je niet alleen meer geld; het heeft ook effect op je volgende loonsverhoging en je bonussen. Een bonus is namelijk vaak een bepaald percentage van je loon. Daarnaast is je volgende loonsverhoging weer een percentage van het hogere loon dat je hebt weten te onderhandelen.

Wees goed voorbereid tijdens de loonsonderhandeling en weet dat jij het waard bent om extra loon te ontvangen. Ik bedenk me altijd maar dat het voor een bedrijf kleingeld is en weinig moeite kost en voor mij een groot verschil kan maken.

4. Krijg geld terug op je huidige aankopen

Met websites als CashbackXL kan je geld terugkrijgen op je huidige aankopen. Bij het platform zijn namelijk vele webshops aangesloten die vaak worden gebruikt. Denk aan thuisbezorgd.nl, Wehkamp en Bol.com. Daarnaast kan je ook hier kijken voor cashback aanbiedingen op abonnementen die je hebt. Als je ergens anders goedkoper je internet of telefoonabonnement wilt afsluiten, heb je hier vaak cashback deals.

Een andere manier om je aankopen voor je aan het werk te zetten is het platform Peaks. Je krijgt hier geen geld terug op je aankopen, maar je belegt automatisch je wisselgeld. Dit kan over tijd een leuk rendement opleveren! Lees ook: Peaks beleggen – Rijk worden van je wisselgeld?

5. Open een cryptocurrency account

Coinbase is een van de bekendste platformen om cryptocurrency aan te kopen. Als nieuwe gebruiker van het platform krijg je gelijk $10 als je je aanmeldt via deze link. Om in aanmerking te komen moet je voor $100 of meer cryptocurrency aankopen. Coinbase heeft ook nog andere manieren om geld te verdienen. Zo krijg je gratis cryptocurrencies door quizvragen te beantwoorden. Zo heb ik daar zelf toch zo’n $20 dollar aan verdiend in een paar minuten tijd. Deze kan je direct omzetten naar euro’s, maar wie weet wat deze cryptocurrencies over een tijdje waard zijn als je ze laat staan.

$20 dollar in een paar minuten tijd 

Ik gebruik zelf het platform Celcius voor het vastzetten van een deel van mijn cryptocurrency. Hier krijg je rente over jouw cryptocurrency door het te staken. Daarnaast hebben ze vaak goede aanbiedingen om snel wat extra geld te verdienen. Op dit moment krijg je $50 in bitcoin als je $400 voor 30 dagen op het platform laat staan. Dat is snel verdiend!

6. Creër een nieuwe inkomstenbron

Honden uitlaten, enquetes invullen of je auto verhuren; er zijn zoveel manieren om snel extra geld te verdienen. Bedenk wat er bij jou past en ook hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Een simpele manier om snel wat extra te verdienen is om bijvoorbeeld je huis op te ruimen en spullen te verkopen. Of kleding die je niet meer draagt op Marktplaats of Vinted te zetten.

Kijk ook eens welke spullen je bezit die je kan uitlenen. Dit kan bijvoorbeeld ook een extra kamer in je huis zijn die je kan verhuren, maar ook gereedschap die je op een platform als Peerby te leen aan kan bieden.

Ben jij creatief? Kijk dan eens op Etsy of je daar zelfgemaakte spullen kan verkopen. Voor continue een stroom van inkomsten kan je ook nagaan of je als freelancer kan werken in een gebied waar jij goed in bent.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
Geld bijverdienen – Met deze tips verdien jij extra geld
Online geld verdienen – 16 manieren
Zo kan je investeren met weinig geld

 

 

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen. Dit artikel maakt gebruik van affiliate links

2022-01-09T22:31:25+01:00

Leave A Comment