Online Netwerken 2017-11-12T00:14:59+00:00

Online Netwerken

Internet is de ideale plek om te netwerken en jezelf te presenteren aan opdrachtgevers. Op online netwerksites kan je zelf een profiel aanmaken met daarin jouw CV en kwaliteiten. Daarnaast kan je op deze sites ook in contact komen met recruiters en op de hoogte blijven van de laatste vacatures. LinkedIn is de meest bekende tool voor online netwerken, maar onderstaande platformen bieden ook veel mogelijkheden:

1. LinkedIn

Online Netwerken LinkedIn

Als het grootste professionele netwerk is het aan te raden een profiel aan te maken op LinkedIn. Niet alleen om een goede indruk op potentiële werkgevers achter te laten, maar ook om zelf actief te netwerken. Tip: sluit je aan bij relevante groepen:

Young Professionals Amsterdam
Vacature voor jou
Student of Starter
– Vacatures voor HBO of WO

2. Magnet.me

Online Netwerken Magnet.me

Magnet.me brengt bedrijven in contact met afstudeerders. Op basis van je profiel ontvang je netwerkverzoeken van de bedrijven die in jou geïnteresseerd zijn. Op je nieuwsoverzicht kan je het aanbod en updates van de werkgevers uit jouw netwerk zien.

3. Recrout

Online Netwerken Recrout

Recrout omschrijft zichzelf als het meest innovatieve matching platform voor young professionals. Het maakt gebruik van tools gebaseerd op sociale wetenschap en technologie om zo de persoon achter jouw cv te laten zien en de juiste banenmatch te maken.

4. At Monday

Online Netwerken At Monday

At Monday is een platform waar werkgevers zoeken naar werknemers voor hun organisatie. Het enige wat jij hoeft te doen is een profiel aan te maken om zo gevonden te worden door werkgevers. Je krijgt een berichtje als een werkgever geïnteresseerd is in jouw profiel.