Ondernemers Community

Loop je met een business idee rond, maar weet je niet hoe je de eerste stappen naar het ondernemerschap moet zetten? In deze communities vind je gelijkgestemden en wellicht je toekomstige business partner. Daarnaast zijn communities de perfecte plek voor het delen van ervaringen en kennis:

1. Young Creators

 

netwerkbijeenkomst

Young Creators is een community voor ambitieuze studenten uit Nederland die als droom hebben om hun creativiteit te gebruiken om een verschil te maken. Young Creators wilt toptalent bij elkaar brengen en verder helpen. Dit doen zij door het organiseren van events en het bijhouden van een actieve Facebook groep.

2. Part-up

Ondernemers community

Part-up is de marktplaats voor projectwerk in teams. Op de website kan je op zoek gaan naar een project waar jij deel van uit wilt maken. Ook kan je je eigen project online zetten en via Part-up je team samenstellen.

3. Meetup.com

Ondernemers Community

Meetup is het grootste netwerk van lokale groepen. Dagelijks worden er wereldwijd meer dan 9.000 meetups georganiseerd. Je kan zelf een meetup organiseren of je aansluiten bij een bestaande meetup groep. Zo zijn er ook verschillende meetups voor ondernemers.

4. Social Enterprise

Ondernemerschap Community

Social enterprise is een beweging van sociaal ondernemers. Deze ondernemers community biedt ondersteunde programma’s en expertise voor gelijkgestemden.