Coaching 2017-11-11T23:05:56+00:00

Coaching & Training

Als net afgestudeerde kan je je onderscheiden op de arbeidsmarkt door jezelf verder te ontwikkelen. Zo kan je erachter komen waar jouw kwaliteiten liggen en wat voor baan bij jou past, maar ook skills ontwikkelen als Excel of Photoshop. Hieronder vind je verschillende bedrijven waar jij training- en coachingstrajecten kan volgen:

1. 4YoungPeople

Coaching 4youngpeople

Stichting 4YoungPeople biedt persoonlijke en professionele ontwikkeling voor studenten en young professionals t/m 35 jaar. Dit doen zij door het organiseren van workshops, seminars en masterclasses tegen een aantrekkelijk tarief. Eerstvolgende events:

2. Your Lab

Coaching yourlab

In het programma van Your Lab krijg je inzicht in wat jou uniek maakt en hoe jij kan bijdragen aan de groei van anderen en de wereld als geheel. De Your Lab sponsored editie is speciaal voor studenten en werkzoekenden om nieuwe stappen te ondernemen. YourLab doet dit door speciaal ontwikkelde fysieke oefeningen, rollenspellen en diverse geleide meditaties.

3. Project GELUKTt

Coaching project gelukt

Project GELUKt biedt een leerexpeditie voor young professionals die onder begeleiding van experts willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Centraal staat hierbij het streven naar geluk in werk en leven en hoe je hierbij je unieke zelf kan zijn.